Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Rècord de participació al 13è Tuning Festival Internacional de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/05/2015 03:41:01 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Rècord de participació al 13è Tuning Festival Internacional de Blanes

Han participat més de 300 vehicles procedents d’arreu de l’estat espanyol i Catalunya majoritàriament, i l’han visitat més de 8.000 persones al llarg del cap de setmana

Els aficionats i amants del tuning, ja siguin practicants o interessats en poder admirar els cotxes tunejats de prop, han tingut aquest cap de setmana l’oportunitat de satisfer la seva afició apropant-se a Blanes. Ho han fet a través del 13è Tuning Festival Internacional, que s’ha allotjat a l’esplanada de davant l’Estació d’Autobusos, el mateix indret on s’ha emplaçat en les darreres edicions.


13è Tuning Festival Internacional de Blanes
Els organitzadors, l’entitat blanenca Más Volumen Tuning Club, han fet un balanç molt positiu del resultat d’aquesta tretzena edició, ja que s’ha superat el rècord de participants que hi havia hagut fins ara: més de 300 vehicles. També s’ha registrat un bon nivell de visitants, i en aquest sentit es calcula que entre dissabte i diumenge s’han acostat al recinte del festival unes 8.000 persones.


Durant dos dies, hi ha hagut activitats per a tots els públics: concerts, balls, desfilades i concursos amb premis que s’han atorgat als cotxes en diferents categories i estils. La concentració s’ha fet a nivell internacional, aplegant majoritàriament vehicles d’arreu de Catalunya i l’estat espanyol, però també arribats des de Portugal, França i Andorra.


Un dels indicatius per saber l’abast de la popularitat que té l’esdeveniment és el nombre de reserves hoteleres que han ajudat a tramitar des de l’organització perquè els participants tinguessin més facilitats. Així, la major part dels foranis s’han concentrat en hotels, apartaments i càmpings de Blanes, comptant-se’n alguns que han pernoctat a Lloret o Santa Susanna.


Exhibició Escola de Dansa Daina
El programa del festival es va encetar dissabte al matí, quan es van començar a rebre els primers vehicles participants, mentre que a la tarda es va fer una rua que va circular per diversos carrers de la vila i altres al·licients. Ja a la nit, la gresca va estar assegurada amb un concert del grup local Wolfwood, que va oferir un repertori de coneguts temes de rock. I si parlem de música, val a dir que al llarg del festival s’ha comptat amb dos disc joqueis de renom a França: DJ Maddem, que és el DJ oficial del GTI Tuning du Sud, així com DJ Sun Philips, un dels DJ oficials del Freegun Party Tour 2015-2016.


Altres atractius amb què va comptar el festival van ser les proves de les diferents característiques qualitatives dels vehicles tuning que es van estar fent diumenge al matí. En total, els organitzadors van repartir més de 200 trofeus als diferents classificats, una premis dissenyats especialment per a la ocasió. Això va ser després que al llarg del matí del diumenge l’escenari del recinte firal va allotjar diverses exhibicions. Així, en va haver una de kàrate, a càrrec de Lendinez Gym, i una altra amb diverses modalitats de ball –hip-hop, salsa, rock, etc- a càrrec dels nois i noies de l’Escola de Dansa Daina.

Data de realització: 10/05/2015 | Data de la darrera actualització: 10/05/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300