Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La funció benèfica per l’Associació Catalana de Parkinson Blanes recapta 1.070 €


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/06/2015 12:01:15 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La funció benèfica per l’Associació Catalana de Parkinson Blanes recapta 1.070 €

El grup El Mirall va col·laborar amb ACAP representant l’obra “Mai més per sempre” diumenge passat al Teatre de Blanes

L’Associació Catalana de Parkinson de Blanes, La Selva i l’Alt Maresme (ACAP Blanes) va celebrar diumenge passat al Teatre de Blanes un nou acte inclòs en el cicle commemoratiu del seu 10è aniversari. Es va tractar de l’espectacle benèfic a càrrec del grup blanenc El Mirall, que va oferir l’obra Mai més per sempre, estrenada en aquest mateix recinte fa gairebé un any.


Representació de "Mai més per sempre", grup El Mirall
L’espectacle va comptar amb l’assistència de més d’un centenar de persones, a les quals cal afegir les que també van contribuir comprant una entrada per la Fila 0 que hi havia en motiu d’aquesta ocasió. Sumant les entrades venudes pels espectadors que van assistir, així com els de la Fila 0, ACAP Blanes ha aconseguit recaptar 1.070 €, una quantitat econòmica que servirà perquè l’entitat pugui seguir oferint els seus serveis a malalts i familiars afectats pel parkinson.

Abans de començar la representació, es va adreçar als espectadors la presidenta d’ACAP Blanes, Antònia Escalè, qui va agrair l’assistència a tots els presents, així com –de manera especial- al grup de teatre El Mirall per la seva desinteressada col·laboració. Val a dir que la casualitat ha volgut que, mentre ACAP Blanes celebra enguany els seus primers 10 anys de vida des que es va posar en marxa, el grup teatral blanenc commemora durant aquests mesos el seu 30è aniversari.


Membres d'ACAP a la Parada Informativa en motiu
Dia Mundial del Parkinson 2015
El cicle del desè aniversari de l’Associació Catalana de Parkinson Blanes, La Selva i l’Alt Maresme continuarà el mes de novembre amb dues activitats més. Una d’elles tindrà lloc el dia 15, de nou al Teatre de Blanes on, amb la col·laboració de l’Associació de Veïns de Mas Enlaire i l’Escola de Dansa Daina, tindrà lloc una nova gala benèfica. D’altra banda, el 21 de novembre se celebrarà un dinar de germanor coincidint amb el mateix dia en què es va fundar ACAP Blanes ara fa deu anys.
Data de realització: 10/06/2015 | Data de la darrera actualització: 10/06/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300