Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Força animació en la nova edició del Mercat d’Objectes de Segona Mà de La Plantera


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/06/2015 11:50:16 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Força animació en la nova edició del Mercat d’Objectes de Segona Mà de La Plantera

El segon diumenge en què l’experiència ha estat en marxa ha augmentat el nombre de parades participants, comptant amb un bon nombre de visitants

L’animació i el regalim de visitants constant van ser les dues notes que van caracteritzar diumenge passat la segona edició de la nova activitat que s’ha posat en marxa al barri de La Plantera. Es tracta del Mercat d’Objectes de Segona Mà, que es presenta sota el nom de La Ganga, i que es preveu que estigui en marxa el primer diumenge de cada mes fins al desembre, però amb vocació de continuïtat de cara a la primavera del 2016.


Mercat d'Objectes de 2a Mà de La Plantera, diumenge passat
Respecte la primera edició del mercat que es va fer al setembre passat val a dir que han augmentat el nombre de parades, de manera que en aquest ocasió n’hi havia una vintena. Novament el què ofereix La Ganga és l’oportunitat de triar i remenar entre objectes molt diversos i curiosos: des dels més quotidians com poden ser nines, tasses, llibres, DVDs, cintes de VHS, o discs de vinil fins a d’altres més especials, com ara una motocicleta –del legendari model Vespa-, cascs de moto, o escultures africanes.


També hi havia mil i una coses d’aquelles que tots sabem que poden agradar a un amic i/o familiar en particular, o bé al col·leccionista particular que tots portem dins: caixetes de porcellana, tasses, quadres, fotografies, joies, bijuteria, clauers i maquinària en desús de diversa mena com ara màquines d’escriure, càmeres de fotografiar i de vídeo, reproductors de cintes de vídeo, etc. Igualment, els amants del vestuari vintage podien trobar tota mena de roba i sabates per gustos eclèctics.


El mercat d’objectes de segona mà està gestionat per l’Associació de Veïns de La Plantera, que també és qui s’encarrega tant de la neteja de l’espai com de la seva vigilància i control. Per poder plantar una parada a La Ganga l’únic requisit és fer una sol·licitud a través de la mateixa entitat veïnal, que informa sobre les condicions que cal complir, ja que la intenció és que es pugui consolidar l’experiència de la mateixa manera que s’ha fet amb el mercat que es munta cada dissabte al matí.
Data de realització: 10/06/2015 | Data de la darrera actualització: 10/06/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300