Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Rialles enceta nova programació diumenge amb la sessió de contes “Sol amb la lluna”


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/06/2015 12:13:29 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Rialles enceta nova programació diumenge amb la sessió de contes “Sol amb la lluna”

La principal novetat és un nou paquet d’entrades per assistir als cinc espectacles d’aquesta tardor per un preu tancat de 24 €

L’Associació Rialles Blanes encetarà diumenge vinent la nova programació d’aquesta tardor-hivern, la del darrer trimestre del 2015, amb una sessió de contes teatralitzada a càrrec del grup Sgratta Teatre. Presentada sota el títol Sol amb la Lluna, planteja l’hipotètica trobada entre el dia i la nit: el sol veu les coses clares com la llum del dia, però a la lluna ningú no s’atreveix a enganyar-la....

Amb aquest punt de partida, l’espectacle infantil planteja tot un seguit d’històries divertides i alegres com el dia, però també tendres i sinceres com la nit. Així, el públic que vagi al Teatre de Blanes coneixerà la història d’un noi despistat però amb molta empenta, uns pirates que són de terra endins, una princesa enredaire, i una pila de bestieses i animalades. Tot plegat amb dos narradors molt especials: el sol i la lluna al voltant d’un món cada dia més curiós.


Espectacle "Sol amb la Lluna" d'Sgratta Teatre
Aquest espectacle serà el punt de partida de la nova programació que inclourà fins a cinc sessions. Així, el 25 d’octubre s’oferirà el musical Enciclopèdia Baixeta de la Nit, amb el grup 2 princeses barbudes; el 8 de novembre es farà la peça de Teatre-Òpera El carreró de les bruixes, dels Poca Cosa Teatre; i el 22 de novembre l’obra de Teatre L’avi Tonet, a càrrec de Jordi del Rio.


Per últim, la programació d’aquest trimestre finalitzarà el 6 de desembre amb una nova sessió d’Els contes de Rialles: La Màgia de Nadal. Una vegada més, els membres de l’Associació Rialles de Blanes pujaran dalt l’escenari per oferir un espectacle propi fet amb molta il·lusió, amor i valentia.

Novetat: nou paquet d’entrades a preus reduïts

Totes les sessions de Rialles comencen a les 17’30 h de la tarda, i el preu de cada entrada és de 6 €, si bé es pot accedir a dos tipus de descomptes. Per la compra d’entrades per a tres espectacles, així com per als qui tinguin carnet de família nombrosa, hi ha un 10% de descompte. D’altra banda, com a novetat d’aquesta temporada, hi ha un nou paquet de cinc entrades per assistir a totes les funcions d’aquest trimestre al preu especial de 24 €.


La reserva d’entrades es pot fer al correu electrònic blanes@rialles-catalunya.cat, i la venda d’entrades anticipada a la mateixa taquilla del Teatre de Blanes els dijous i divendres de la mateixa setmana de l’espectacle, de 17’30 a 19’30h. També es poden comprar una hora abans que comenci la funció dels diumenges, a les 16’30 h. Més informació: www.rialles.cat i www.teatredelacostabravasud.cat
Data de realització: 10/06/2015 | Data de la darrera actualització: 10/06/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300