Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Una Mostra de Circ i Música en viu en la presentació de la nova temporada del Casal Jove Morralla


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/10/2015 06:08:34 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Una Mostra de Circ i Música en viu en la presentació de la nova temporada del Casal Jove Morralla

L’equip educatiu i talleristes del Morralla van explicar ahir els principals ingredients del curs 2015-2016 al Morralla, que inclou 16 tallers i un Curs de Monitors en el Lleure Infantil i Juvenil

La nit d’aquest passat divendres es va presentar al Casal de Joves Morralla, Espai Creatiu de Blanes la programació del curs 2015-2016 que es començarà a fer en aquest equipament a partir de la setmana vinent. L’acte va anar a càrrec de l’equip educatiu i els monitors que impartiran els 16 tallers i el Curs de Monitors en el Lleure que configuren la nova temporada, i va incloure una mostra de circ, música en viu i l’estrena d’un original vídeo promocional de les principals novetats del programa.


Presentació de la nova programació del Morralla
El regidor de Joventut, Joel Comas, va encapçalar la presentació acompanyat de l’alcalde, Miquel Lupiáñez, així com de regidors i regidores de l’Ajuntament. També van participar un bon nombre de joves, la major part futurs alumnes dels cursos i tallers, així com amics i familiars que volien conèixer-los de més a prop o, fins i tot, acabar de prendre la decisió d’inscriure-s’hi.


El principal ingredient que caracteritza la major part dels tallers continua sent l’aposta per les arts escèniques, tot i que també hi ha d’altres matèries :

Nutrició i Dietètica: L’alumne aprendrà a conèixer els diferents nutrients, a calcular calories, a fer-se una dieta basada en el coneixement, així com saber interpretar les etiquetes dels aliments. El preu és de 30 €/mes i es fa en dues sessions intensives quinzenals, dos dimarts/mes, de 18 a 21 h.


Confecció de Mandales: Un toc d’espiritualitat oriental centrat en aprendre la tècnica de pintar mandales, que ajuda a conèixer-se millor a través de la creació i l’expressió plàstica. Costa 20 €/mes i s’imparteix cada dimarts de 18’30 a 21 h.

Taller d’Ableton Live: A través del curs, l’alumne podrà millorar o aprendre a fer servir aquest programa de Mac per poder produir els propis temes d’electrònica. El seu preu és de 40 €/mes i es fa els dijous de 18 a 20 h.

Dansa Africana: Es proposa poder descobrir els ritmes i els passos d’aquest tipus de balls que també serveix perquè els i les alumnes aprenguin a gaudir del moviment en estat pur. Costa 40 €/mes i s’imparteix els dimecres de 19 a 21 h.


Albert Arribas presentant el Curs de Cinema
Curs de Cinema: L’imparteix el jove cineasta blanenc Albert Arribas, que ensenyarà a comprendre i desenvolupar els diferents rols d’una producció cinematogràfica: director, guionista, càmera, etc. El seu preu és de 40 €/mes i es fa els dimecres de 17 a 20 h.

Guitarra: S’aprenen les nocions bàsiques per poder defensar-se quan s’agafa aquest instrument musical per primera vegada. S’imparteix els dimecres de 18 a 19 h i costa 10 €/mes.


Música en Viu
Tarda de Circ: És un punt de trobada per aprendre i compartir coneixements de circ. Per això, el taller està adreçat a què es pugui aprofitar l’espai i la companyia per entrenar malabars, monocicle, slackline, trapezi, teles, etc. És de franc i s’hi pot participar cada dijous de 17 a 21 h.

Taller de Cupcakes: Els alumnes aprendran a confeccionar uns pastissos que competiran en originalitat i sabor. El seu preu és de 35 €/mes, inclòs el material que es necessita per a la seva preparació, i es fa els dimecres de 18 a 19’30 h.


Mostra de Circ
Teles i Trapezi: Per aprendre i gaudir, a l’hora l’alumne en forma de la manera més artística i espectacular sota les expertes lliçons de la trapezista Sara Fanlobayo. Costa 35 €/mes i compta amb dos horaris cada dimarts: al matí de 10’30 a 12’30 h i a les tardes de 19 a 21 h.

Pintura Creativa i Altres Tècniques: Tothom qui tingui inquietuds creatives en l’art de la paleta i altres tècniques artístiques no es pot perdre aquest taller que té un preu de 40 €/mes i es fa els dimarts de 19 a 21 h.


Teatre: A càrrec de la jove actriu Paula Fossati, els principals repte sque proposa són aprendre a fer fora la vergonya, descobrir l’actor o actriu que es du dins, i passar a formar part del Grup de Teatre de Morralla. Costa 10 €/mes i es fa els dimarts de 17 a 19 h.

Taller de Color i Pintura: S’imparteixen les principals nocions de la pintura per poder donar més vida als dibuixos. El seu preu és de 15 €/mes i es fa els dilluns de 18 a 20’30 h.


Dibuix Manga: Organitzat amb el suport d’ACAB, l’Associació d’Amics de la Cultura Asiàtica de Blanes, es podrà aprendre o seguir millorant aquesta modalitat de còmic japonès. Costa 15 €/mes i s’imparteix els divendres de 18 a 20 h.

Scrapbookin: Es tracta d’un grup de trobada per compartir coneixements d’aquest mètode per conservar històries personals i familiars en forma de fotografies, mitjans de comunicació impresos i records en àlbums, entre d’altres. És gratuït i les reunions es fan els dimecres de 19 a 21 h.


Acrobàcies: Proposa conèixer les principals tècniques d’aquesta art circense per desenvolupar inquietuds escèniques molt concretes sense haver de patir per la integritat física. El seu preu és de 25 €/mes i s’imparteix els dilluns de 18 a 20’30 h.

Curs de Monitor en el Lleure Infantil i Juvenil: L’imparteix l’Escola de Lleure Batibull, és semi-intenstiu i costa 150 €. Es farà tots els dilluns i dimecres del 21 d’octubre al 16 de desembre de 12 a 21 h; així com els dissabtes 7 i 21 de novembre, i 12 de desembre de 9 a 13’30 h i de 16 a 20 h.

Data de realització: 10/10/2015 | Data de la darrera actualització: 10/10/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300