Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

200 persones assisteixen al Sopar per Kuwonku


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/13/2015 04:22:26 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

200 persones assisteixen al Sopar per Kuwonku

L’acte benèfic, que es va allotjar a l’antic pavelló municipal d’esports, va incloure un àpat preparat pels membres del CAU, una rifa i l’actuació del grup AMA

L’antic pavelló municipal d’esports dels Pins va allotjar la nit d’aquest passat dissabte un acte benèfic per recollir fons econòmics per a la ONG Associació per al Desenvolupament Agrícola de Kuwonku (Gàmbia). L’entitat, impulsada pels blanencs Pere Gual i Roser Bitlloch, es va posar en marxa fa uns anys amb l’objectiu de treballar en la cooperació per millorar l’alimentació i condicions de vida de la població africana mitjançant una Cooperativa Popular que facilités mitjans tècnics i formació als seus membres.


Sopar Popular a benefici de Kuwonku
Des que el projecte camina, ja són molts els voluntaris i voluntàries que han fet estades a Kuwonku per donar un cop de mà i contribuir a què la tasca que s’hi està fent vagi creixent. Actualment, a banda del projecte agrícola que és la base i el punt de partida de tot, també funciona un projecte de ramaderia, un altre d’atenció ambulatòria, una escola on s’imparteix educació primària i el projecte de bàsquet Mengem Bé i Fem Esport.


Membres del CAU que han treballat de cooperants a Kuwonku
Per poder mantenir-ho viu tot, és necessari que les contribucions econòmiques en forma de donacions no baixin el ritme. Per això, un dels mitjans per seguir sumant són actes benèfics com el què va tenir lloc aquest passat dissabte, centrat en un sopar popular que es van encarregar de preparar els membres de l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa. Precisament un grup de joves del CAU va fer una breu estada a Kuwonku durant el passat mes de setembre, per aportar també el seu petit gra de sorra.


Preparació del Sopar Popular a càrrec del CAU
Unes 200 persones van assistir al sopar popular, durant el qual van haver-hi diversos ingredients que van fer esdevenir la vetllada encara més amena. Així, un d’ells van ser els temes musicals que van interpretar els membres d’AMA, l’Associació de Músics Amateurs de Blanes. Un altre al·licient va ser una rifa que la ONG va poder dur a terme gràcies a la col·laboració desinteressada de prop d’un centenar d’establiments i locals de Blanes, que van lliurar articles, lots de productes, així com vals per poder beneficiar-se d’un ample ventall de serveis i àpats.


A banda de la col·laboració logística de l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa i de l’Ajuntament de Blanes, els establiments i locals que han donat suport enguany han estat els següents : Carnisseria Can Queldra, Restaurant Can Piu, Restaurant Melangies, Can Jubany, Joieria Aliu, Llenceria El Cachito, Bisuteria Es Taller, Dakota, Cafeteria Bachio, Restaurant Puerto Madero, Perruqueria Fina, Farmàcia Oms, Estanc Pla, Mila Kuzmenko (Joia d'autora), Cofac, Can Tirol, Gelateria Giotto, Si & Si, Metrópolis, Calzedonia, Floristeria Camèlia, Casal de la Cooperativa, Cafeteria Poma Verda, Modes Montse, Llenceria Raval, Magda G, El Tall, Perfumeria Xaloc, Llaminadures La Menta, El Trust, Sabateria Sagrera, Llibresca, Kodak, Serrat, Perruqueria Clàudia, Bolsos Alemany, Dejavú, Perruqueria Maria Fàbregas, Estel Blau, Llibreria Sant Jordi, Dori Dori, Carnisseria Augé, Quiromassatges Carles, Strass, Nostrum, Can Saraco, Esports Perpinyà, Farmàcia Adell, Can Borràs, Bar Can Rafael, Biscuter, Perruqueria Raval, Can Gironès, Les Bruixes, Òptica Planells, Bella Divina Misteriosa, Sa Croqueta, Joieria Puigdemont, D'Foc, Can Bitlloch, Travel 4 Viatges, De Bona Pasta, A Granel, Perruqueria l'Arc, Lola Botona, Freebody, Pere Vinyes, Cava Nit, Casa Groga, Farmàcia Sureda, Perfumeria Balliu, Llaminadures Duldi, Can Saura, Espigulé, Delicatum, Mitjons Dolors, Janina, Sabateria Vives,
Rellotgeria i Joieria Zola.Data de realització: 10/13/2015 | Data de la darrera actualització: 10/13/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300