Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Sessions Gratuïtes obertes a tot el públic per aprendre a atendre correctament una Aturada Cardíaca


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/14/2015 12:40:15 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Sessions Gratuïtes obertes a tot el públic per aprendre a atendre correctament una Aturada Cardíaca

Es faran durant el matí d’aquest divendres 16 d’octubre a l’Hospital Comarcal de Blanes, coincidint amb el Dia Europeu de l’Aturada Cardíaca

Tothom qui estigui interessat en aprendre a fer de manera correcta una Reanimació Cardiopulmonar –el què es coneix com a RCP- pot fer-ho gratuïtament aquest proper divendres 16 d’octubre si s’acosta a l’Hospital Comarcal al llarg del matí, més concretament de 9 a 14 h. L’activitat l’ha organitzat l’Associació de Treballadors de la Corporació de Salut de la Selva, comptant amb la col·laboració de Creu Roja Blanes-Lloret-Tossa, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva i Dipsalut, l’organisme autònom de salut de la Diputació de Girona.


Curs d'RCP i utilització d'un DEA organitzat per Dipsalut
Es tracta d’una acció que es durà a terme en motiu del Dia Europeu de l’Aturada Cardíaca que s’escau el 16 d’octubre, amb el lema Les teves mans poden salvar moltes vides amb les noves guies. Els tallers s’allotjaran al hall d’entrada de l’Hospital Comarcal de Blanes, i consistiran en una sessió formativa i pràctica que ensenyarà als participants com realitzar una reanimació cardiopulmonar i com actuar davant d’una aturada cardiorespiratòria.


En funció del nombre de persones que s’hi apuntin, es faran tres o quatre sessions durant el matí. No cal inscripció prèvia, només acostar-se a l’Hospital Comarcal de Blanes, on se’ls assignarà un grup en funció de la dinàmica de com vagi el volum de participants. Perquè l’activitat es pugui dur a terme, Dipsalut ha cedit quatre maniquins d’entrenaments, així com tres desfibril·ladors automàtics (DEA) per explicar el seu funcionament. Per la seva banda, Creu Roja ha cedit dos maniquins i mantes per fer el taller, on també col·laborarà personal assistencial del Servei d’Urgències i del Servei d’Emergències Mèdiques.
Data de realització: 10/14/2015 | Data de la darrera actualització: 10/14/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300