Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Mifas fa un Curs d’Informàtica a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/14/2015 11:50:50 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

MIFAS LOGOMifas fa un Curs d’Informàtica a Blanes

Les classes tenen l’objectiu de millorar les oportunitats laborals dels seus alumnes, inscrits a la borsa de treball de l’entitat

Diuen que una manera per poder millorar les possibilitats de poder trobar feina és reciclar-se en les matèries que ja es dominen, o bé adquirir coneixements que contribueixin a què el perfil dels aspirants pugui ser més atractiu. Justament per aquest motiu, Mifas Blanes –Minusvàlids Físics Associats- ha posat en marxa aquesta setmana un Curs d’Informàtica que s’allargarà fins a finals del proper mes de novembre.


Alumnes del Curs d'Informàtica de MIFAS Blanes
El curs compta amb 150 hores d’aprenentatge i inclou quatre temes bàsics: Operatiu Windows, tractament de text amb el Word, full de càlcul Excel i les nocions principals que cal tenir en compte en la navegació a través de la Xarxa. Un total de 12 alumnes participen en el curs, que s’imparteix a la seu que Mifas té a Blanes, al barri de La Plantera.

Les dotze persones que hi participen són usuaris inscrits a la Borsa de Treball de l’entitat, als quals se’ls vol dotar de les eines bàsiques per poder accedir a ocupacions on es requereixin coneixements informàtics. Organitzat i impartit per Mifas Blanes, el curs està cofinançat per FSC Inserta i el Fons Social Europeu.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 10/14/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300