Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El CEAB allotjarà la XII Jornada d’Avenços en Ecologia


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/15/2015 07:48:38 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El CEAB allotjarà la XII Jornada d’Avenços en Ecologia

L’acte acadèmic, organitzat per la Societat Catalana de Biologia i el Centre d’Estudis Avançats de Blanes, tindrà lloc el proper 23 d’octubre i la inscripció és gratuïta

L’objectiu de la XII Jornada d’Avenços en Ecologia que tindrà lloc el proper divendres 23 d’octubre és realitzar un acte acadèmic que posi en contacte investigadors de diferents àmbits de l’ecologia i d’altres disciplines afins, sovint distanciats per raons de la pròpia dinàmica de la recerca. Al llarg del dia, a través de diferents conferències i debats, es presentaran treballs de diferents àrees que donaran una visió general de l’ecologia vinculant-la a aspectes generals de la biologia i la ciència.


Mapa de temperatures al món
La jornada està organitzada pel Centre d’Estudis Avançats de Blanes i la Societat Catalana de Biologia, i enguany la seva dotzena edició s’ha estructurat a través de cinc conferències. Els ponents tractaran temes que van des de l’epidemiologia ambiental fins a les respostes de diferents tipus d’ecosistemes al canvi global. La idea és tractar tant aspectes metodològics com conceptuals que permetin una difusió d’idees i mètodes cap a d’altres camps. Al matí es faran les tres primeres conferències i a la tarda, després d’un dinar-tertúlia, les dues restants.

La inscripció per participar-hi és gratuïta, i per fer-la només cal enviat un correu a scb@iec.cat. Els cinc conferenciants seran Iñaki Ruiz-Trillo, de l’ICREA -Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats-, Institut de Biologia Evolutiva, UPF-CSIC; Maria Mayol, del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals –CREAF-; Jordi Sunyer Deu, del Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental de Barcelona –CREAL-; i Cristina Linares, del Departament d’Ecologia de la Universitat de Barcelona. Actuarà com a moderador Jordi Catalan, del CREAF, CSIC, CEAB.
Data de realització: 10/15/2015 | Data de la darrera actualització: 10/15/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300