Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Arrenca la 2a Eurockey Cup U17 a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/15/2015 06:35:52 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Arrenca la 2a Eurockey Cup U17 a Blanes

Avui al matí s’ha fet una recepció oficial a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes amb els participants de la competició internacional que culminarà diumenge amb la final

Des d’avui dijous i fins el proper diumenge 18 d’octubre, la Ciutat Esportiva Blanes allotja la segona edició de l’Eurockey Cup U17, que compta amb la participació de 16 equips procedents de 8 països d’arreu d’Europa. Avui al matí s’ha fet una recepció oficial a la Sala de Plens de l’Ajuntament per donar la benvinguda als joves jugadors.

L’acte l’han encapçalat l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, i el regidor d’Esports, Joel Comas, acompanyats per Juanjo Rovira i Francesc Gil, membres de l’organització del torneig. Miquel Lupiáñez ha agraït la confiança en la ciutat per acollir aquesta competició i ha convidat als equips a “Gaudir de la ciutat, la seva gent i les seves instal·lacions de primera qualitat”, alhora que els desitjava sort i èxits.


Recepció Eurockey CUP U17 a Blanes
Per la seva banda, Joel Comas –qui ha recordat la seva condició d’ex-jugador d’hoquei- ha mostrat la seva satisfacció perquè “Blanes aculli un torneig d’aquesta magnitud”. En la línia del què ja havia expressat l’alcalde, el regidor d’Esports ha destacat el nivell de les instal·lacions de la ciutat i ha mostrat la seva predisposició a seguir col·laborant en la competició internacional.

Després de la introducció dels dos representants de l’Ajuntament de Blanes, s’ha cedit la paraula a l’organització del torneig, representada per Juanjo Rovira i Francesc Gil. Rovira, director de l’empresa organitzadora d’esdeveniments esportius MIC Sports, ha demanat als equips que gaudissin de la competició amb fair play i amb els valors que promulga la competició: “Respect, Friendship, Passion”. Per la seva banda, Francesc Gil, encarregat de l’organització d’aquest torneig, ha felicitat als equips que han aconseguit arribar al torneig i els ha desitjat sort durant el transcurs de la competició, que espera que funcioni “igual o millor que la temporada passada”.

Per tancar el torn de parlaments, s’ha projectat un vídeo que reproduïa l’últim dia de competició de la passada edició, també celebrada a Blanes. Posteriorment, els capitans dels equips presents a l’acte han presentat al seu equip i han coincidit en què la seva principal voluntat és gaudir del torneig i el joc, sense deixar de banda la competitivitat i les ganes d’endur-se la competició.


Participants 1a edició Eurockey CUP U17 a Blanes
Aquesta tarda s’han començat a disputar els primers partits de L’Eurockey Cup U17, una competició que continuarà al llarg dels propers dies i que culminarà diumenge amb la final que se jugarà a 2/4 d’1 del migdia. Durant 4 dies, més de 200 persones es disputaran el títol que hores d’ara està en mans del HC Braga/SABSEG, campió de la primera edició.

Data de realització: 10/15/2015 | Data de la darrera actualització: 10/15/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300