Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Síndic de Greuges atén 31 visites a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/15/2015 04:37:03 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Síndic de Greuges atén 31 visites a Blanes

Durant tota la jornada d’aquest passat dimecres un equip de l’Oficina del Síndic de Greuges va estar a la Biblioteca Comarcal per atendre queixes i consultes

L’espai jove de la Biblioteca Comarcal de Blanes va allotjar un equip de l’Oficina del Síndic de Greuges de Catalunya que s’hi va desplaçar durant la jornada d’aquest passat dimecres 14 d’octubre per atendre la ciutadania que, prèviament, havia concertat una cita. En total, es van rebre 31 visites i, entre totes les persones ateses, es van fer 6 consultes i es van presentar 26 queixes.

D’aquestes 26 queixes, 8 d’elles estaven adreçades a l’Ajuntament de Blanes. Sumant-les totes, en general les problemàtiques que van plantejar les persones que van acostar-se per ser ateses estaven relacionades amb consum (telefonia, aigua i electricitat), habitatge, sanitat, ensenyament, urbanisme, molèsties per sorolls, medi ambient, tributs, etc. Totes les visites, excepte una sola, van ser de persones veïnes de la vila.
Data de realització: 10/15/2015 | Data de la darrera actualització: 10/15/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300