Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Taula Informativa de l’AECC de Blanes en motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/17/2015 01:39:45 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Llaç_RosaTaula Informativa de l’AECC de Blanes en motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama

El dilluns 19 d’octubre, coincidint amb aquesta jornada de conscienciació, la junta local de l’Associació Contra el Càncer instal·larà una parada a la Plaça d’Espanya durant el matí

El càncer de mama és la primera causa de mortalitat per càncer en dones tot i que, gràcies a l’esforç de tota la societat, la seva taxa de supervivència segueix creixent i actualment està situada en el 85%. Cal seguir investigant, conscienciant i lluitant contra aquesta malaltia i, per això, en motiu del Dia Mundial contra el Càncer de Mama que se celebra el dilluns 19 d’octubre, la junta local de l’Associació Contra el Càncer de Catalunya tindrà instal·lada una Taula Informativa de 10 a 14 h del matí a la Plaça d’Espanya.Foto d'Arxiu: Taula Informativa Càncer de Mama 2014
A banda de poder fer donatius, també es pot col·laborar comprant unes ulleres que formen part de la campanya El reflex del nostre suport. Es tracta d’un model d’ulleres de color rosa –en al·lusió al llaç d’aquest mateix color que identifica la lluita contra el càncer de mama- que s’editen especialment per aquesta ocasió, i que costen tan sols 5 €. A la taula informativa es vendran igualment els coneguts llaços roses que han confeccionat membres de l’entitat.


També es distribuirà material informatiu i de difusió, ja que una de les qüestions en què se segueix incidint és en la importància de la prevenció, així com de les repercussions psicològiques i socials que es deriven del càncer de mama, ja que el 30% de les dones que el pateixen necessiten suport psicològic professional. Des de l’AECC s’ofereix aquest tipus d’ajut gratuït tant al malalt com a la seva família.Data de realització: 10/17/2015 | Data de la darrera actualització: 10/19/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300