Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El CP Manlleu guanya l’Eurockey CUP U17 in extremis


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/19/2015 02:44:35 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El CP Manlleu guanya l’Eurockey CUP U17 in extremis

Durant quatre dies la Ciutat Esportiva Blanes ha allotjat aquesta competició internacional que ha aplegat els millors equips europeus en aquesta categoria

Un gol de Ferran Buixaderas quan tan sols mancava un minut per esgotar-se el temps reglamentari ha decantat enguany a favor del CP Manlleu la final de l’Eurockey CUP U17 que, per segon any consecutiu, s’ha allotjat a la Ciutat Esportiva Blanes. D’aquesta manera, l’equip català ha agafat el relleu del HC Braga portuguès, que fins ara era el campió de la competició internacional.


El CP Manlleu, celebrant la victòria - Fotos: Eurockey CUP 17
La final, que va tenir lloc el migdia de diumenge passat, va comptar amb una primera part en què tant el CP Manlleu com el seu rival, el FC Barcelona, van jugar amb molta intensitat, tot i que sense aconseguir arribar a veure porteria. Ja al segon temps, durant els primers minuts, un doblet del jugador del CP Manlleu, Pol Molas, va aconseguir capgirar totalment la dinàmica del joc. Amb el marcador en contra, doncs, els del Barça es van veure obligats a reaccionar.

Ho van fer després que Marc Montilla va superar a un incommensurable Raül Garrido des del punt del llançament de penal. Posteriorment, el seu company Marc González va aconseguir igualar el marcador. Quan tot semblava indicar que el partit ja se n’anava cap a la pròrroga per poder dirimir el guanyador, en el darrer segon, la victòria es va decantar a favor dels del Manlleu que, d’aquesta manera, tancaven una participació en l’Eurockey CUP 17 sense haver perdut ni un sol encontre.


Pol Molas (CP Manlleu) rep distinció de mans de Juanjo Navarro,
tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Blanes
Un cop acabat el partit de la final, es va fer el lliurament de premis. Com cada any, després de fer la tradicional desfilada dels equips participants i entregar els trofeus de record a totes les formacions, es van lliurar els guardons individuals. Així, el jugador del CP Manlleu, Pol Molas, va ser distingit com el millor jugador de la final, i va rebre-la de mans del tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Blanes, Juanjo Navarro. Per la seva banda, el trofeu al millor quintet de jugadors va ser per Givency Tshilimbo (US Villejuif), Antonio Trabulo (HC Braga / Sabseg), Raúl Fernández (AA Dominicos), Raul Garrido (CP Manlleu) i Marc Montilla (FC Barcelona).


Trofeu al millor quintet de jugadors
El partit per dirimir el campió i sotscampió de l’Eurockey CUP U17 jugat aquest diumenge va culminar quatre intenses jornades que es van encetar dijous i divendres amb els primers encontres, mentre que dissabte es van jugar les semifinals. En el primer partit, el Manlleu i el Braga van fer tota una exhibició d’hoquei que es va acabar decantant a la pròrroga, mentre que a la segona semifinal el FC Barcelona va guanyar amb relativa comoditat al Dominicos.


Semifinal entre el Manlleu i el Braga; l'actual campió contra
l'anterior guanyador de l'Eurockey CUP 17
Data de realització: 10/19/2015 | Data de la darrera actualització: 10/19/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300