Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Associació Kedem?, a la Biblioteca Comarcal fins al 31 d’octubre


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/21/2015 04:08:49 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Associació Kedem?, a la Biblioteca Comarcal fins al 31 d’octubre

Està organitzant diversos tallers i activitats en aquest servei, formant part del programa “Promocionem la Cultura, Fomentem la Lectura”

Al llarg d’aquest mes d’octubre qui tingui ganes de conèixer millor l’entitat Kedem? té l’ocasió de fer-ho si s’acosta a la Biblioteca Comarcal. Això és perquè durant aquests dies participa al programa Promocionem la Cultura, fomentem la Lectura, que promou que interactuïn les entitats de Blanes amb els usuaris habituals d’aquest servei. L’associació va iniciar el seu periple el 9 d’octubre amb una exposició que s’allotja al vestíbul, i que explica principalment amb fotografies les diferents i variades activitats que organitza per als seus usuaris.


Taller de Manualitats a la Sala Infantil de la Biblioteca
Kedem? va néixer l’any 2010 davant la necessitat de crear espais i activitats on els joves i adults amb algun tipus de disminució intel·lectual o física poguessin expressar-se, ser escoltats i compartir les seves vivències personals. Al mateix temps, també desenvolupen idees fent activitats lúdiques dirigides a les seves necessitats i emocions. Durant l¡estada de Kedem? a la Biblioteca Comarcal han organitzat diverses activitats puntuals per donar-se a conèixer encara més.


Exposició de Kedem?
Així, la contaire Mercè Domènech va oferir una sessió molt especial de Contacontes, divendres passat es va fer una Classe Oberta de Música, i l’endemà dissabte la Sala Infantil va allotjar un Taller de Manualitats. Les properes activitats s’emplacen ja de cara a finals de mes, coincidint amb els darrers dies en què l’entitat farà estada a la Biblioteca. Així, el divendres dia 30 a les sis de la tarda hi haurà un Taller de Poesia, i l’endemà dissabte a patir de les 11 del matí, un Taller de maquillatge, després del qual es farà la cloenda.

Paral·lelament, Kedem? ha organitzat un Concurs de Dibuix que té com a únic títol i temàtica El món que vivim i la discapacitat. Hi ha dues categories: la A, per a nens i nenes de 5 a 8 anys; i la B per a nois i noies de 9 a 12 anys. L’últim dia per presentar dibuixos que vagin a concurs serà el divendres 30 d’octubre, mentre que l’entrega de premis es farà l’endemà dissabte, coincidint amb la cloenda de l’estada de l’entitat a la Biblioteca, al punt de les 12 h del migdia. Les bases del concurs estableixen que es premiaran els tres millors dibuixos de cada categoria.


Des que es va posar en marxa fa cinc anys, Kedem? ha anat ampliant el nombre d’activitats que ofereixen als nois i noies i als adults. Així, hi ha el Punt de Trobada que es fa els dissabtes al matí, i els divendres a la tarda Expressa’t, un taller de música on aprenen a vocalitzar, cantar i –sobretot- a passar-s’ho bé mitjançant la música. Els dimecres a la tarda es fan entrenaments de Bàsquet a la Ciutat Esportiva Blanes, i dilluns a la tarda-vespre un Taller Teatral i Musical perquè desenvolupin la seva creativitat i treballin a l’hora aspectes de la seva personalitat.


Els dijous al vespre poden participar a l’Aula Taller Musical, on desenvolupen coneixements sobre diversos instruments i aprenen a tocar-los, principalment la guitarra. Per últim, també organitzen per a tot tipus de col·lectius, obert a tothom, el Kundalini Yoga i Mantres que es fa els dimarts i dijous en dos horaris diferents. Es tracta d’una activitat de ioga adaptada al grup d’usuaris realitzant diversos exercicis posturals i de respiracions, així com entonació de mantres per a la obtenció de beneficis tant físics com mentals.
Data de realització: 10/21/2015 | Data de la darrera actualització: 10/21/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300