Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Música Gospel i un espectacle amb Justo Molinero estrenen la programació professional al Teatre de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/28/2015 07:19:18 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Música Gospel i un espectacle amb Justo Molinero estrenen la programació professional al Teatre de Blanes

The Gospel Viu Choir ofereix divendres “Non Stop Gospel”, mentre que dissabte serà el torn del popular locutor de Radio Tele Taxi, amb les entrades pràcticament exhaurides

Aquesta setmana el Teatre de Blanes aixeca el teló de la seva programació professional amb dues propostes prou eclèctiques. D’una banda, The Gospel Viu Choir presenta divendres el seu darrer muntatge: Non Stop Gospel, mentre que l’endemà dissabte el popular locutor de ràdio Justo Molinero presenta el seu primer muntatge escènic: Ahora me toca a mí.

Després d’aquestes dues primeres funcions, la programació professional continuarà el 7 de novembre, quan hi haurà El llarg dinar de Nadal amb Bruna Cusí, Ignasi Guasch i Aina Huguet; i el 28 de novembre amb L’alè de la vida, que protagonitzen Mercè Arànega i Anna Güell. Finalment, el 12 de desembre arribarà L’adulador, amb Marta Alarcón, Montse Colomer i Oriol Freixenet, entre d’altres.

The Gospel Viu Choir ofereix Non Stop Gospel

El primer plat del menú professional que proposa el Teatre de la Costa Brava Sud a la sala de Blanes promet una vetllada musical que no deixarà ningú quiet a la seva butaca. The Gospel Viu Choir, una formació vocal amb cantants majoritàriament provinents de Blanes i altres poblacions de la rodalia, es presenta amb un títol que ja ho diu tot: Non Stop Gospel.


El concert es presenta com una seqüència musical on el públic forma part de l’espectacle, amb una dinàmica intensament participativa i molt contemporània, definit com gospel del segle XXI, urbà però també amb la seva pura essència que el fa ser un tipus de música tan atractiva per a tothom. Per això, el cor atacarà melodies agosarades, harmonies contundents, noves tendències estètiques i ritmes colpidors que van in crescendo.

Des del seu primer concert el 2004, la trajectòria de The Gospel Viu Choir és impressionant, ja que les seves veus s’han pogut gaudir tant al Gran Teatre del Liceu com al Palau de la Música Catalana, passant pel Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols, així com al Festival Internacional de Jazz de Teruel, entre d’altres. Ha compartit escenari amb artistes de primera línia com Natalie Cole, Joaquin Sabina, Patti Smith i Lluís Llach, entre d’altres.


Creat i dirigit pel carismàtic Moisès Sala, The Gospel Viu Choir actuarà aquest divendres 30 d’octubre al Teatre de Blanes al punt de les nou de la nit. Encara queden entrades a la venda, al preu de 18 €.

Justo Molinero protagonista d’Ahora me toca a mi

A la vida hi ha persones i personatges que no necessiten de gaire presentació perquè se’ls aplica allò de que la fama els precedeix. El protagonista al voltant del qual gira l’espectacle que s’ofereix aquest dissabte a Blanes, Ahora me toca a mi, és sense cap mena de dubte una de les que entren en aquesta categoria. Ens estem referint a Justo Molinero, conegut i estimat més enllà de qualsevol frontera radiofònica a través de l’emissora Radio Tele Taxi.

En aquest cas, el mateix Justo Molinero s’encarrega de definir l’espectacle que ens proposa: “Hi ha una dita que diu: ‘somnis tinguis i que se’t compleixin’. Jo en tinc un a punt de fer-se realitat, un somni estimat i esperat des de fa molts anys. Un somni que vull compartir amb tots vostès”. Són ja gairebé 33 anys fent allò que més li agrada, radio, i per això creu que ha arribat el moment d’acostar-se a totes aquelles persones que des de fa tant de temps el segueixen i poder oferir-lo el què sempre li ha fet il·lusió: interpretar altres personatges.


L’acompanyen dalt l’escenari un elenc d’artistes que es presenten com Los Descastaos, Manolo Zafra a la guitarra flamenca, així com diversos companys de Radio Tele Taxi; Robert Espada, Jaime Guaza, Jesús Olmo i Manuel Pua. Tots ells i elles, capitanejats per Justo Molinero, s’encarreguen d’anar trenant un espectacle on hi ha poemes recitats, humor i cançons.

Una nova prova de la seva gran popularitat és que l’espectacle que oferirà a Blanes el proper dissabte 31 d’octubre ja té hores d’ara pràcticament exhaurides totes les entrades, que costen 25 € de les files 1 a 20, i 20 € la resta de files. Ahora me toca a mi aixecarà teló a les set de la tarda.
Data de realització: 10/28/2015 | Data de la darrera actualització: 10/28/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300