Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Francesc Zurita fa el salt professional


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/28/2015 03:25:44 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Francesc Zurita fa el salt professional

El jove ciclista blanenc ha fitxat per l’equip continental austríac Team Vorarlberg, un pas que significa un important canvi qualitatiu

El món ciclista blanenc està d’enhorabona: el jove ciclista d’aquesta vila, Francesc Zurita, correrà la temporada vinent a les files del Team Voralberg austríac. D’aquesta manera, després de gairebé 15 anys de competicions a les seves cames, l’esportista blanenc ha aconseguit assolir el somni d’iniciar la seva carrera com a professional.


Francesc Zurita amb Alejandro Valverde, dues vegades
medalla de plata als Campions del Món de Ciclisme en ruta
En aquest sentit, el ciclista blanencha explicat: “És una gran satisfacció veure que tants anys fent el què m’apassiona m’han servit ara per començar una carrera professional. Seguiré treballant per no baixar-me d’aquest tren i per adaptar-me i ser competitiu en la nova categoria. El repte és gran, però amb ganes, entrenament i recolzament dels que m’estimen, segur que es podran fer coses bones”.

Actualment Francesc Zurita és Sots-Campió d’Espanya Elit, i amb aquest salt qualitatiu deixa enrere 5 anys de calendari amateur en els que ha format part dels equips Infisport-Alavanet, Atika, UPV-Bancaja i Seguros Bilbao. L’esprintador català ha destacat especialment aquests tres darrers anys, quan ha aconseguit etapes de prestigi en algunes de les voltes amateurs més importants com són les de Lleó, Cantabria, Palència, Zamora, Toledo o Sevilla.
Data de realització: 10/28/2015 | Data de la darrera actualització: 10/28/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300