Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Arriba al Teatre de Blanes “El Llarg Dinar de Nadal”


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/05/2015 03:41:01 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Arriba al Teatre de Blanes “El Llarg Dinar de Nadal”

Protagonitzada per Bruna Cusí, Ignasi Guasch i Aina Huguet, entre d’altres, narra la història d’una família a través de 90 dinars de Nadal en 60 minuts, que abasten quatre generacions

Després que el passat cap de setmana es va penjar simbòlicament el rètol d’entrades exhaurides pràcticament en les dues sessions que van significar el tret de sortida de la programació professional al Teatre de Blanes, el proper dissabte 7 de novembre serà el torn d’una obra que els entesos han definit textualment com “Una petita joia teatral”. Es tracta d’El Llarg Dinar de Nadal, que aixecarà el teló a les nou de la nit, al preu de 15 euros l’entrada.


Escenes d'"El Llarg Dinar de Nadal"
Durant poc més d’una hora, el públic assistirà a la història d’una família explicada a través de 90 dinars de Nadal, que abasten quatre generacions. Els protagonistes són els membres de la família Bayard, que s’aniran reunint any rere any a la mateixa taula per compartir àpats i emocions, benvingudes i comiats, amb totes les petites i grans històries que van començant i acabant com a rerefons, i el públic com a mut testimoni que anirà seguint l’implacable pas del temps des de la seva privilegiada posició.

A través de la seva història, s’aniran veient els canvis en els costums i hàbits d’una part de la societat nord-americana en el traspàs del segle XIX al XX, en una peça teatral que barreja humanitat, humor i tendresa a l’hora. L’autor d’aquest relat accelerat amb continus salts en el temps cap endavant és el dramaturg dels Estats Units Thornton Niven Wilder (1897-1975), que al llarg de la seva vida va arribar a guanyar tres Premis Pulizer amb la nove·la The Bridge of San Luis Rey i les dues peces dramàtiques Our Town i The Skin of Our Teeth.

En aquest cas, El Llarg Dinar de Nadal es basa en un dels seus primers textos, escrit l’any 1931. Dirigida per Alberto Díaz, els seus protagonistes són Bruna Cusí, Ignasi Guasch, Aina Huguet, José Pérez-Ocaña, Magda Puig, Maria Rodríguez Soto i Joan Solé. Es tracta d’un grup d’actors i actrius molt joves, però que treballen els seus múltiples papers en una interpretació coral formidable, dotant als seus personatges d’una credibilitat fora de dubte.

La programació al Teatre de Blanes d’aquest cap de setmana es completarà el diumenge 8 de novembre amb una nova sessió de l’Associació Rialles Blanes. En aquest cas s’ofereix l’espectacle infantil musical El carreró de les bruixes, a càrrec de la Cia. Poca Cosa Teatre, i dirigit pel popular actor Toni Albà. Com és habitual, la funció comença a les 17’30 h.
Data de realització: 11/05/2015 | Data de la darrera actualització: 11/05/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300