Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Diverses entitats de Blanes sumen esforços en defensa dels Drets Socials


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/10/2015 10:51:19 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Diverses entitats de Blanes sumen esforços en defensa dels Drets Socials

Els col·lectius blanencs han fet públic el manifest “Prenem els carrers” per treballar plegats des de la pluralitat i des de les classes populars en defensa dels drets fonamentals

Les entitats blanenques sotasignants del manifest Prenem els Carrers fet públic aquest passat vuit de novembre són: Arran Blanes, Assemblea Antipatriarcal Sa Pedra Foguera, Batega per Blanes, CUP Blanes, Ginkgo Biloba, Podemos Blanes i Procés Constituent. El manifest fa una crida a crear complicitats i espais de treball en comú per treballar conjuntament en la defensa dels drets socials.

En l’escrit, els col·lectius recorden que ja fa anys que s’arrossega una crisi tant econòmica com política i social que ha abocat a la pobresa una gran quantitat de ciutadans, unes crisis que entenen que només responen als interessos de les elits dominants per poder continuar acumulant riquesa a costa de la força de treball de les classes populars.

Al manifest també s’explica que a Blanes, fruit d’aquesta situació,els darrers anys han sorgit diverses organitzacions i moviments populars com a resposta, remarcant que ara ha arribat el moment d’organitzar els carrers i coordinador les respostes entre tots i totes. Aquesta suma d’esforços es conclou que servirà per organitzar la defensa dels drets fonamentals -treball, sostre, pa, sanitat, educació i autodeterminació-, així com per construir un poble on recuperar la sobirania popular, socialment just, sense discriminacions, feminista i que defensi el territori.

Durant els propers mesos, tenen previst començar a treballar en diverses problemàtiques, i també animen a que d’altres col·lectius a que se sumin a la proposta, a través de la seva pàgina: prenemelscarrersblanes.wordpress.com

Data de realització: 11/10/2015 | Data de la darrera actualització: 11/10/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300