Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Campanya Voluntariat per la Llengua


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/12/2015 12:18:00 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Campanya Voluntariat per la Llengua

L’Oficina de Català cerca catalanoparlants que vulguin participar en la nova campanya que es posarà en marxa la setmana vinent, i dediquin una hora a la setmana a parlar en català

L’Oficina de Català de Blanes, del Consorci per a la Normalització Lingüística de la Generalitat, ha fet una crida a la participació perquè tothom qui pugui i vulgui passi a formar part d’una nova edició de la campanya Voluntariat per la Llengua. Aquesta nova entrega de la iniciativa està previst que comenci la setmana vinent, i per això es demana als voluntari i voluntàries que vulguin participar-hi que s’hi apuntin. Tenen temps de fer-ho fins el proper dilluns 16 de novembre (inclòs aquest dia).

La tasca que han de fer les persones que s’apuntin com a voluntaris i voluntàries per la llengua és prou senzilla i fàcil d’acomplir. Han de dedicar tan sols una hora a la setmana per parlar en català, durant deu setmanes, amb un alumne que està aprenent la llengua. No es tracta de donar classes, sinó tan sols que els aprenents puguin perfeccionar i practicar l’idioma amb els voluntaris i voluntàries. Una experiència que tothom qui l’ha fet coincideix a assenyalar que és prou enriquidora a nivell cultural i personal.

Pel sol fet de donar aquest cop de mà, tots els Voluntariat per la Llengua reben un carnet que els acredita com a tal, i que significa poder accedir a molts activitats culturals, així com obtenir descomptes per anar al Teatre i al Jardí Botànic Marimurtra, entre d’altres. Per inscriure’s com a Voluntari Lingüístic cal fer-ho a la seu de l’Oficina de Català, a la Casa de la Cultura, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de dilluns a dijous de 16 a 20 h.


Data de realització: 11/12/2015 | Data de la darrera actualització: 11/12/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300