Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes se solidaritza amb les víctimes dels atemptats de París


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/15/2015 12:19:28 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes se solidaritza amb les víctimes dels atemptats de París

Més d’un centenar de persones van participar en la concentració que es va fer ahir al migdia davant l’Ajuntament de Blanes en senyal de dol

El matí d’avui diumenge les quatre banderes que hi ha al balcó principal de l’edifici de l’Ajuntament de Blanes continuen onejant a mig pal com a senyal de dol per les víctimes dels atemptats terroristes que van tenir lloc divendres a la nit a París, però que la immensa majoria de la ciutadania ha sentit de manera molt propera. És una de les mostres de condol que s’han fet a Blanes en solidaritat amb el sentiment del poble francès.


Fotografies: Aitor Roger
Les banderes es van baixar a mig pal ahir dissabte, poc abans que comencés una concentració silenciosa convocada aquell mateix matí a Blanes, de la mateixa manera que també es va fer ahir mateix a diverses poblacions d’arreu de la geografia catalana. Un agent de la Policia Local de Blanes es va encarregar de deixar-les onejant a mitja asta mentre davant l’edifici de l’Ajuntament de Blanes es començaven a apropar els ciutadans i ciutadanes.


Durant un minut, es va mantenir un minut de silenci en senyal de solidaritat i condol, trencat tan sols quan va finalitzar, amb un aplaudiment espontani de tots i totes les participants. La concentració la van encapçalar l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, acompanyat de bona part dels regidors i regidores que formen part dels grups polítics amb representació municipal al consistori blanenc.


També van assistir-hi representants de les dues principals forces de seguretat que operen al municipi: Policia Local i Mossos d’Esquadra. En total, es calcula que van participar a la concentració de suport amb el poble francès més d’un centenar de persones sumant-se d’aquesta manera al sentiment unànime de rebuig i consternació que estan havent-hi arreu del territori i a nivell mundial.


Data de realització: 11/15/2015 | Data de la darrera actualització: 11/15/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300