Noticia publicada a la web el 11/19/2015 11:52:32 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !
L’Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal de la Selva, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes, l’Agència de Residus de Catalunya i els ajuntaments de diversos municipis, han organitzat aquests propers dies diverses activitats en motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que se celebra del 21 al 29 de novembre. Igualment, també col·labora especialment en aquesta campanya La Cuina de Sils.
Durant aquests dies totes les actuacions que s’han programat arreu de la comarca de la Selva tenen per objectiu generar consciència entre la població sobre els problemes associats al malbaratament alimentari, així com sobre la importància de reciclar correctament els residus. Es tracta de fer difusió de bons hàbits quotidians que ens permetin reduir residus i minimitzar el malbaratament d’aliments.
Participació de “Les Cuineres de Sils”
Una de les accions que es desenvoluparà en el marc d’aquesta campanya consistirà en la realització de sis tallers impartits per les especialistes de La Cuina de Sils que es faran en diverses poblacions selvatanes, dedicats especialment a l’aprofitament del menjar. Presentats sota el títol La Cuina de les Sobrances, dos dels tallers gratuïts s’allotjaran la setmana vinent a Blanes, mentre que els altres quatre tindran lloc a Hostalric (on també se’n faran dos), Riudellots de la Selva i Santa Coloma de Farners.
Data de realització: 11/19/2015 | Data de la darrera actualització: 11/19/2015
© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies
Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300