Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria celebra el “Dia del Músic” amb diversos actes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/25/2015 03:13:21 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria celebra el “Dia del Músic” amb diversos actes

Divendres farà el tradicional Concert de Santa Cecília i diumenge una cercavila seguida per un concert i una breu audició de sardanes

En motiu de la patrona dels músics Santa Cecília, que s’escau el 22 de novembre, la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria ha preparat diversos esdeveniments del Dia del Músic que tindran lloc divendres i diumenge vinents. Aquest divendres 27 de novembre és quan es farà el més destacat, ja que es tracta del tradicional Concert de Santa Cecília, on la música es converteix en motiu de celebració i punt de trobada entre antics i actuals músics de la formació.


Concert Banda i Cobla Col·legi Santa Maria al Teatre - Fotografia: Aitor Roger
El concert s’allotjarà al Teatre de Blanes com dèiem el proper divendres, 27 de novembre, a partir de les 9 de la nit, i les entrades es venen a preus populars: 5 euros. Enguany s’aprofitarà la celebració del concert per fer l’acte central del cicle del 50è aniversari que està commemorant durant aquests mesos i, per aquest motiu, s’estrenaran dues peces escrites especialment per a la ocasió per Xavi Molina i Jordi Sacristan.

D’altra banda, durant el concert també es lliurarà un obsequi commemoratiu al fundador de la formació musical, el pare Joaquim Alqueza, així com a l’Ajuntament de Blanes. Els actes en motiu del Dia del Músic continuaran el proper diumenge dia 29 a partir de 2/4 d’1 del migdia, amb una cercavila que sortirà des de la Plaça de la Sagrada Família. La desfilada musical farà un recorregut per diversos carrers del centre fins arribar a la Plaça d’Espanya, on tot seguit –pels volts de 2/4 de 2- s’oferirà un concert i una breu audició de sardanes amb la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria.


Data de realització: 11/25/2015 | Data de la darrera actualització: 11/25/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300