Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Més de 400 persones es concentren a la Ciutat Esportiva Blanes per dir NO a la Violència Masclista


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/26/2015 11:37:24 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Violència de Gènere - LlaçMés de 400 persones es concentren a la Ciutat Esportiva Blanes per dir NO a la Violència Masclista

L’èxit de la convocatòria, que s’allotjava per primera vegada en aquest equipament esportiu, farà que es continuï organitzant de cara als propers anys en motiu del 25N

El vestíbul de la Ciutat Esportiva Blanes va allotjar la tarda d’ahir dimecres una concentració convocada en motiu del Dia Internacional Contra la Violència Masclista, que es commemorava precisament aquest passat 25 de novembre. Mes de 400 persones, majoritàriament esportistes de diverses entitats del municipi, van participar en la concentració que era la primera vegada que es convocava per fer-se en aquest equipament.


Lectura Manifest 25N a la Ciutat Esportiva Blanes
La idea de fer la concentració va sorgir arran que des del Consell Català de l’Esport es va demanar que s’animés a les entitats esportives d’arreu del territori que s’adherissin al Manifest Internacional i del món de l’Esport en motiu del 25N. Des de l’Àrea d’Esports, Salut i Qualitat de Vida de l’Ajuntament de Blanes es va fer extensiva aquesta crida a tothom, demanant la participació activa de les entitats que volguessin adherir-s’hi.


Lectura del Manifest Institucional en motiu del 25N

La concentració la van encapçalar el regidor d’Esports, Salut i Qualitat de Vida, Joel Comas, acompanyat de diversos regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes, així com de la directora tècnica de l’àrea, Gisela Bayé. L’acte es va encetar amb la lectura del Manifest Institucional, que es van encarregar de llegir el mateix Joel Comas, així com dues de les treballadores de l’àrea, l’Esther i la Isabel.


Pel que fa a la gran quantitat de persones que van participar a la concentració, que superava les 400, es tractaven majoritàriament de nois i noies de diverses entitats esportives del municipi, acompanyats dels respectius entrenadors i entrenadores, així com membres de les juntes i equips tècnics. D’aquesta manera, hi havia jugadors i jugadores així com atletes de judo, bàsquet, futbol, gimnàstica rítmica, twirling, futbol sala, boxa, hoquei sobre patins, tae-kwon-do, patinatge artístic, i ping-pong, entre d’altres.


La convocatòria per fer la concentració proposada des del Consell Català de l’Esport de la Generalitat s’inclou en les actuacions emmarcades en el Programa Dones i Esports 2014-2016. Després de l’èxit que ha tingut enguany en la primera vegada que s’ha allotjat a la Ciutat Esportiva Blanes, la intenció és seguir organitzant-la de cara als propers anys, formant part del gruix d’activitats que durant aquests dies es fan en aquest municipi.

Data de realització: 11/26/2015 | Data de la darrera actualització: 11/26/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300