Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Ciutat Esportiva Blanes, capital catalana del Futbol Sala Base, amb més de 3.000 persones


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/01/2015 03:10:09 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

fragment logotip ciutat esportiva de Blanes (sports)La Ciutat Esportiva Blanes, capital catalana del Futbol Sala Base, amb més de 3.000 persones

El proper cap de setmana es disputaran els Campionats Comarcals de Seleccions, que inclouran com a novetat la incorporació d’una nova categoria: la juvenil femenina

Una vegada més, la Ciutat Esportiva Blanes serà la capital catalana d’una modalitat esportiva. Aquest cop serà a través dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, que es disputaran els propers 5 i 6 de desembre, dissabte i diumenge. Es tracta de la cinquena edició, que comptarà com a principal novetat amb la incorporació d’una nova categoria femenina que ampliarà la representació de jugadores: la juvenil. En total, es preveu que hi participin més de 3.000 persones, sumant els jugadors i jugadores (uns 600), i espectadors, prop de 2.500.


Campionats Comarcals Seleccions Base 2014
Organitza l’esdeveniment la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, així com d’altres estaments i entitats. La competició comptarà amb la participació d’una amplia representació de jugadors i jugadores base d’arreu de Catalunya: a banda de les quatre demarcacions catalanes de Girona, Barcelona, Lleida i Tarragona, també participa una selecció andorrana en la competició cadet femenina. En total, sumen quatre categories masculines (benjamí, aleví, infantil i cadet) i dues de femenines (cadet i juvenil).


Al llarg de tot el dissabte es jugarà la Fase de Grups, amb 60 seleccions, mentre que diumenge al matí es disputarà la ase Final amb 24 seleccions. Un cop s’hagin jugat totes les finals, la competició es tancarà amb l’acte de lliurament de trofeus als quatre millors classificats de cadascuna de les categories participants. Serà doncs un acte de cloenda que culminarà dos dies d’intensa activitat en la que sens dubte serà una gran festa del futbol sala base català per la nombrosa representació que hi haurà d’aquests i aquestes esportistes.

Data de realització: 12/01/2015 | Data de la darrera actualització: 12/01/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300