Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Aposta per la Inserció Laboral per als joves: Programa de Garantia Juvenil


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/01/2015 03:15:11 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

JUVENIL - PROGRAMA GARANTIAAposta per la Inserció Laboral per als joves: Programa de Garantia Juvenil

Promoció de la Ciutat està realitzant sessions informatives amb diversos col·lectius per donar a conèixer el programa adreçat a joves de 16 a 29 anys que no estudien ni treballen

L’Ajuntament, a través del Departament de Promoció de la Ciutat, està donant a conèixer aquests dies a través de sengles sessions informatives el Programa de Garantia Juvenil. L’objectiu d’aquestes trobades és crear una Xarxa d’Agents Socials a Blanes com a base d’un model de cooperació i coordinació a través d’entitats públiques i privades. El punt de partida va tenir lloc aquest passat dilluns, amb la primera reunió que va aplegar agents socials de la vila, avui dimarts se’n farà una amb els centres educatius i formatius i a mitjans de desembre amb les entitats juvenils del municipi.

El Programa de Garantia Juvenil està adreçat als joves menors de 16 a 29 anys, i el seu objectiu és que puguin rebre una oferta d’ocupació, educació contínua o un període de pràctiques després d’acabar la formació reglada o quedar aturats. Els beneficiaris i beneficiàries són joves que no estudien ni treballen, i que tampoc reben formació. Està adreçada a aquest col·lectiu, ja que constitueixen un dels grups de la població amb més dificultats d’accés a l’ocupació en l’actualitat.


Sessió Informatiu "Programa Garantia Juvenil"
A Blanes el programa es va engegar el 20 de maig, hi ha una previsió de continuïtat fins el 2020, i actualment ja s’hi ha inscrit un 77’14% dels joves que han assistit a les sessions informatives. La reunió celebrada aquest passat dilluns, 30 de novembre, la van encapçalar la primera tinenta d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Txell Salarich; la directora de l’Oficina de Treball de Blanes, Joana Martínez; la coordinadora de programes de Promoció de la Ciutat, Montse Torres; i i la impulsora del Programa Garantia Juvenil a Blanes, Marta Garcia.


També va participar-hi la tècnic de Joventut de l’Ajuntament de Blanes, així com representants d’entitats del sector públic que atenen joves en risc d’exclusió social, el SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones), el CSMIJ (Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil de la Selva), així com Justícia Juvenil. Per últim, val a dir que es va aprofitar la trobada per presentar el Centre de Noves Oportunitats que es posarà en marxa properament al territori gironí.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 12/02/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300