Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes dóna la benvinguda a les festes nadalenques, que inclouran més de 70 activitats


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/04/2015 08:33:16 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

NADAL 2015-2016Blanes dóna la benvinguda a les festes nadalenques, que inclouran més de 70 activitats

Sota el títol genèric “La Màgia del Nadal t’espera”, des d’avui i fins al 6 de gener estarà en marxa la campanya que inclou activitats de tota mena i accions promocionals

Per cinquè any consecutiu, l’Ajuntament i els comerciants han unit esforços per fer difusió de les activitats que es faran en el municipi durant tots aquests dies, fins al gener. La campanya La Màgia del Nadal t’espera està coordinada pel Departament de Promoció de la Ciutat i organitzada amb el suport de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre. El principal material de difusió són 15.000 fulletons que s’estan repartint als centres educatius, comerços, i equipaments públics, i al que també es pot accedir a través del web municipal: http://www.blanes.cat/docweb/nadal2015


Inauguració del Pessebre Monumental 2015-2016 - Foto: Aitor Roger
El fulletó recull les més de 70 activitats que es poden fer a Blanes durant les festes de Nadal, coordinades principalment per l’Àrea de Cultura i Festes, amb el suport d’altres departaments del consistori. Perquè siguin possibles, l’Ajuntament compta amb la complicitat de diverses entitats del teixit associatiu del municipi, així com de diverses empreses i particulars que també organitzen esdeveniments.

Per segon any consecutiu, el consistori s’ha fet càrrec de la il·luminació nadalenca que s’ha instal·lat als principals eixos comercials, amb un cost de 17.500 euros. La decoració nadalenca llueix a diversos carrers del centre de la vila, així com als barris d’Els Pavos, La Plantera i Mas Enlaire. D’altra banda, les Brigades Municipals han penjat 13 rètols lluminosos desitjant Bones Festes, havent fet enguany una redistribució dels llocs on llueixen perquè arribi millor a tots els barris de Blanes.

Pel que fa a les activitats incloses a la Campanya de Nadal, una de les principals novetats serà l’impuls que s’ha donat al Pessebre Vivent que es representarà el cap de setmana del 19 i 20 de desembre, i que inclourà nombrosos al·licients. La centenària Fira de Sant Tomàs repetirà de nou l’experiència que s’allargui durant dos dies, i es muntarà el diumenge 20 i el dilluns 21 de desembre. Per últim, també cal destacar l’arribada d’Es Tió de Blanes que enguany es farà el proper dissabte dia 12, i que s'instal·larà directament al Carrer Muralla, davant del Casal La Cooperativa.


Detall del Pessebre Monumental - Foto: Aitor Roger
Tallers, festes, concerts, teatre, inflables per a la canalla i espectacles de tota mena completen un calendari farcit d’esdeveniments que, tal com diu l’eslògan, esperen a blanencs i visitants en motiu el Nadal. Unes dates màgiques però també solidàries, destacant en aquest sentit les activitats que ja s’estan fent a Blanes per a La Marató de TV3, així com les dues gales benèfiques que s’han programat pel dissabte dia 6 per donar suport a Càritas Interparroquial.

D’altra banda, també estant tenint lloc aquests dies diverses activitats de la Campanya de Joguines de Creu Roja. Enguany la principal novetat és que només s’acceptaran joguines noves, i un dels esdeveniments centrals per recollir-ne, així com fons econòmics per comprar-ne, tindrà lloc el dimarts 8 de desembre, en motiu de la Festa del Dia de l’Infant, que s’allotjarà a la Plaça dels Països Catalans durant tota la jornada.

Data de realització: 12/04/2015 | Data de la darrera actualització: 12/09/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300