Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Ma Lluïsa Marín guanya el viatge a Nova York de l’ABBC


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/05/2015 05:27:19 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

NOVA YORKMa Lluïsa Marín guanya el viatge a Nova York de l’ABBC

La Plaça dels Dies Feiners s’ha omplert de gom a gom aquest tarda per participar al sorteig que ha organitzat per sisena edició l’Associació de Botiguers de Blanes Centre

Es podria dir que aquesta és una tradició laica que s’ha instaurat a Blanes coincidint amb el mes de desembre: tot just quan comença la Campanya de Nadal, hi ha qui ha d’agafar les maletes i marxar volant literalment a la ciutat més emblemàtica i cinematogràfica del món: Nova York. Qui fa possible aquest somni és l’Associació de Botiguers de Blanes Centre que una vegada més, i aquesta és la sisena, ha organitzat la campanya de fidelització que culminar amb el sorteig del viatge.


Plaça dels Dies Feiners: Sorteig Viatge a NY de l'ABBC
Aquesta vegada s’han repartit un total de 8.000 butlletes entre els clients de les 50 botigues de l’ABBC que han participat en la campanya. Tal com marquen les bases, per esbrinar el guanyador o guanyadora, calia anar aquesta tarda de dissabte a la Plaça dels Dies Feiners i dipositar la butlleta o butlletes dins de l’urna, ser-hi presencialment. Per aquest motiu, com és tradicional, la plaça s’ha omplert de gom a gom per assistir al sorteig i comprovar el desenllaç.


Centenars de persones de totes les edats s’han esperat, expectants, per saber si la seva butlleta seria la que trauria la mà innocent, en Tomàs. Després de remenar una estona entre les butlletes, ha sortit el número premiat: el 4048, i val a dir que la seva propietària era ben a prop de l’escenari per pujar ràpidament i recollir el premi, ja que estava situada just a la tanca de seguretat que separava el tram d’escenari.


Es tracta de Ma Lluïsa Marín, a qui li van lliurar la butlleta per la seva compra a la carnisseria de Can Queldra, al Carrer Ample. El president de l’ABBC, Lluís Pascual, acompanyat de les membres de la junta de l’entitat, ha lliurat a l’afortunada guanyadora el simbòlic taló que val per un viatge a Nova York per a dues persones, amb estada en un hotel durant una setmana, i amb 500 € en metàl·lic per gastar-se durant aquests dies.


La guanyadora del sorteig amb la junta de l'ABBC
Minuts després, Ma Lluïsa Marín ha avançat que el més probable és que no pugui gaudir personalment del viatge, ja que properament l’han de sotmetre a una operació i, per això, segurament regalarà el viatge a algú de la seva família. Ho explicava vivament emocionada, ja que ha confessat que “No m’ho esperava que em tocaria a mi, perquè mai no m’ha tocat cap premi en un sorteig, i mira que sempre hi participo!”. Per temptar la sort, aquesta vegada comptava amb 11 butlletes, i també ha recordat que mai s’ha perdut els sortejos de l’ABBC, perquè és clienta de moltes botigues que participen a la campanya.


Ma Lluïsa Marín, guanyadora del Sorteig del viatge a NYData de realització: 12/05/2015 | Data de la darrera actualització: 12/05/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300