Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Aula Blanes convida a comprendre els motius per la fascinació del setè art amb la periodista Imma Merino


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/09/2015 04:00:17 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

AulaBlanesAula Blanes convida a comprendre els motius per la fascinació del setè art amb la periodista Imma Merino

Especialitzada en cinema i temes culturals, la convidada és doctora en Comunicació i és professora a la UdG i a la UPF. La seva xerrada es fa el dimarts dia 15 a la Biblioteca Comarcal

De totes les arts, la que indiscutiblement és més popular per la gran difusió que té i per l’elevat consum amb què compta –sobretot ara que els dispositius mòbils també permeten visionar les seves creacions- és el setè, l’art de fer cinema. Si a aquest fet li afegim que, per parlar de cinema, l’Associació Cultural Aula Blanes ha convidat una coneguda periodista perquè faci de ponent, l’èxit podríem dir que gairebé està assegurat de cara a l’acte que tindrà lloc el proper dimarts, 15 de desembre. Es tracta d’Imma Merino, llicenciada en Filosofia per la UAB i doctora en Comunicació per la Universitat Pompeu Fabra.


Imma Merino - Fotografia: El Punt-Avui
Des de fa 25 anys Merino escriu regularment sobre cinema i temes culturals a diferents diaris del país –principalment a El Punt-Avui- i sóna classes a la Universitat de Girona, així com a la Universitat Pompeu Fabra. La mateixa ponent ha plantejat la xerrada que oferirà dimarts vinent a la Biblioteca Comarcal com una pregunta feta en primera persona del plural: Per què estimem el cinema?


Fotograma de la Pel·lícula "Blade Runner"
Imma Merino respondrà a aquesta pregunta a partir de l’experiència i dels gustos personals, tot i que també esbossarà alguns motius que fan més entenedor perquè hi ha aquesta fascinació col·lectiva davant de la imatge cinematogràfica. El què també explicarà és perquè seguim estimant aquest món, quan ja ha perdut el pes que tenia en l’imaginari col·lectiu, les sèries de TV semblen haver-li robat adeptes, i les mateixes pel·lícules les consumim amb suports molt allunyats de les grans pantalles dels cinemes.

La xerrada d’Imma Merino organitzada per Aula Blanes tindrà lloc, com dèiem, el proper dimarts 15 de desembre, a partir de les vuit del vespre, a la Sala d’Actes Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 12/09/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300