Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Properes activitats de Creu Roja a Blanes per a la Campanya de Joguines


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/09/2015 12:41:55 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Properes activitats de Creu Roja a Blanes per a la Campanya de Joguines

Aquest proper divendres el Teatre de Blanes acull l’espectacle “Nit de Monòlegs”. La recollida de jocs i joguines noves culminarà el 29 de desembre a Blanes

Després que aquest passat dimarts es va fer la Festa del Dia de l’Infant, la següent activitat extraordinària que ha organitzat Creu Roja Joventut de l’Assemblea de Blanes-Lloret-Tossa a benefici de la Campanya de Joguines tindrà lloc al Teatre de Blanes el proper divendres, 11 de desembre. Es tracta de la Nit de Monòlegs, que promet fer passar una estona entretinguda al públic que s’hi acosti.


Festa del Dia de l'Infant 2015
Per assistir a l’espectacle les entrades es vendran al preu simbòlic de 3’5 €, als quals s’hi poden sumar aportacions voluntàries que es vulguin fer, o bé optar per portar joguines noves, ja que la campanya d’enguany ja no accepta jocs o joguines de segona mà. Les portes s’obriran a 2/4 de 10 i la sessió començarà a les 10 de la nit, amb un repertori a càrrec de vuit monologuistes.


D’altra banda, el mateix divendres, des de les nou de la nit i fins les tres de la matinada, el Morralla, Espai Creatiu allotja una Jam Sesion amb músics de Blanes i rodalia, durant la qual també es recolliran joguines per a la campanya. Per últim, l’endemà dissabte, 12 de desembre a les sis de la tarda, de nou comptant amb la col·laboració de l’Associació Country Blanes, es farà una exhibició de balls country al Casal La Cooperativa, per seguir recollint material.
La recollida de jocs i joguines noves per a la Campanya de Reis 2015-2016 se seguirà fent fins al 29 de desembre a Blanes, mentre que les famílies a qui es repartiran les rebran entre els dies 29-31 a les tres poblacions que abasta l’Assemblea de Creu Roja Blanes-Lloret-Tossa. A Blanes la seu central de recollida és al local de l’entitat, al Carrer Sant Jaume número 12; a Lloret es fa a El Puntet, a la Carretera de Vidreres número 58; i a Tossa a la seu de la Policia Local, a l’Avinguda Pelegrí, 14.
Data de realització: 12/09/2015 | Data de la darrera actualització: 12/09/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300