Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Gala Benèfica de NABAC al Teatre de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/10/2015 11:57:18 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Gala Benèfica de NABAC al Teatre de Blanes

Els veterans artistes van oferir dissabte passat un espectacle de prop de dues hores per recaptar material i fons econòmics per a Càritas Interparroquial Blanes

El Teatre de Blanes va allotjar dissabte passat a la tarda una Gala Benèfica protagonitzada pel grup NABAC per recaptar material i fons econòmics per a Càritas Interparroquial. A través d’aquesta activitat s’han recollit 1.100 €, així com 31 kg d’aliments que van portar alguns dels espectadors i que anaven dipositant en les caixes que estaven instal·lades al vestíbul amb aquesta finalitat.


El grup NABAC, poc abans de començar la Gala Benèfica
NABAC (Nova Associació Blanenca d’Art i Cultura) va oferir l’espectacle titulat Records per a tu, un viatge nostàlgic per música de tots els temps. L’entitat està formada per 16 persones d’entre 50 i 84 anys d’edat que des de fa tres anys es posen a la pell de coneguts cantants i grups de tota la vida i del panorama musical actual per fer passar una estona entretinguda al públic assistent, alhora que donen sortida a les seves inquietuds artístiques.


Es tracta en definitiva d’un espectacle on, a través del playback completat amb vestuari, coreografia i atrezzo, els artistes de NABAC donen vida a coneguts cantants i grups: des de Julio Iglesias fins a Michael Jackson, passant per Núria Feliu, Pimpinella, Amaral, Mecano, Pastora Soler, Roberto Carlos, i Neil Diamond, només per destacar-ne alguns. Al llarg de dues hores, el públic del Teatre va poder gaudir de temes com Bendita Locura, Soy un truhán soy un señor, Sweet Caroline, Hoy no me puedo levantar, o bé A la lima y al limón, entre d’altres.

Un dels moments més emotius: We Are The World

L’espectacle de dissabte també va incloure la interpretació de diverses cançons de forma col·lectiva, amb tots els integrants de NABAC. Va ser el cas precisament del primer tema que va encetar el concert Veniu-hi tots, que va popularitzar fa temps Núria Feliu, i que va significar el més que adequat tret de sortida d’una tarda inoblidable al Teatre de Blanes. També va ser impactant un altre dels números de la vetllada: el conegudíssim We Are The World, que va provocar un dels moments més emotius de la gala.


Interpretació del tema "We Are The World"
Precisament la tria d’aquesta cançó per tancar la primera part de Records per a tu no va ser casual. La van composar fa 30 anys Michael Jackson i Lionel Richie per recaptar fons econòmics per la lluita contra la fam a l’Àfrica, i del què es tractava dissabte era precisament de contribuir en la campanya de recollida i distribució d’aliments que fa al llarg de tot l’any Càritas Interparroquial Blanes. Per això, l’elenc complet de NABAC va formar dalt l’escenari per donar vida als cantants que es van aplegar fa tres dècades per lluitar amb la mateixa finalitat: Bruce Springsteen, Bob Dylan, Billy Joel, Diana Ross, Tina Turner, Ray Charles o Stevie Wonder, entre d’altres.


Espectacle "Records per a tu"
El què sobretot va prevaler durant tota la funció va ser el bon humor i el bon rotllo, comptant des del primer moment amb la complicitat del públic que omplia el Teatre de Blanes –254 localitats venudes- fins a les darreres notes que van servir per fer un nostàlgic viatge a la història de la música de tots els temps i de l’actualitat. Es tractava de temes de diferents èpoques i estils molt variats, per complaure tota mena de gustos i oïdes musicals.

En atenció a la proximitat de les festes que ja s’han començat a viure al municipi, amb la inauguració del pessebre monumental i l’encesa dels llums de Nadal, NABAC va tancar el concert cantant novament de manera col·lectiva diverses nadales que van ser molt celebrades pels assistents. Qui una vegada més es va encarregar de dirigir i dissenyar el llistat de cançons va ser la directora musical de l’entitat, Neus Bovet.

Data de realització: 12/10/2015 | Data de la darrera actualització: 12/10/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300