Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes, present en la Junta Executiva del CILMA


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/11/2015 04:06:14 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CILMABlanes, present en la Junta Executiva del CILMA

El regidor de Medi Ambient, Juanjo Navarro, representa l’Ajuntament de Blanes i la comarca de la Selva en l’ens integrat per les diferents administracions públiques del territori

En l’assemblea general extraordinària del Consell d’Iniciativa Locals per al Medi Ambient de les comarques gironines (CILMA) que ha tingut lloc aquest passat dijous 10 de desembre s’han escollit els nous membres de l’executiva, que va triar per unanimitat el nou president, Sergi Mir Miquel, regidor de Caldes de Malavella. Mir relleva en el càrrec Jordi Iglesias i Salip, exalcalde de Breda.


Nova Junta Executiva del CILMA
Durant l’acte celebrat ahir a la Casa de la Cultura de la Diputació de Girona també s’han nomenat els nous membres de la Junta Executiva, que al llarg d’aquest mes de desembre es reunirà per escollir els vicepresidents i per concretar les noves línies de treball del CILMA durant els propers anys. En aquest sentit, el regidor de Medi Ambient, Obra Pública, Enginyeria, Brigades i Mobilitat de l’Ajuntament de Blanes, Juanjo Navarro, és el representant del consistori blanenc, així com de la comarca de la Selva en aquest ens.

La Junta Executiva de la qual en forma part l’edil blanenc, està formada per un president, tres representants de la Diputació de Girona i onze representants dels ens adherits. El CILMA es va constituir l’any 1999 amb l’objectiu d’esdevenir una plataforma d’interlocució unitària amb els altres organismes i institucions més enllà de les comarques gironines. Una altra de les seves finalitats és conformar un fòrum de debat a l’entorn de la sostenibilitat aplicada als municipis del territori gironí, fent possible d’aquesta manera l’intercanvi d’experiències i aplegar iniciatives per uns objectius comuns.Data de realització: 12/11/2015 | Data de la darrera actualització: 12/11/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300