Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Jordi Tosas i Kilian Jornet presenten “Langtang”, el nou documental del projecte “Summits Of My Life”


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/11/2015 04:42:47 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Jordi Tosas i Kilian Jornet presenten “Langtang”, el nou documental del projecte “Summits Of My Life”

La pel·lícula que s’estrena aquest cap de setmana narra l’experiència dels dos alpinistes a la Vall de Langtang, on van estar ajudant després del terratrèmol de l’abril

Aquest proper dissabte es projectarà per primer cop a Barcelona Langtang, el tercer documental del projecte Summits of My Life que fa uns anys va unir els destins de l’alpinista blanenc Jordi Tosas i de l’atleta de la Cerdanya, Kilian Jornet. La pel·lícula narra l’experiència que tots dos van compartir a la Vall de Langtang, al Nepal, on van ajudar en les feines de rescat després del terratrèmol de l’abril.


Kilian Jornet i Jordi Tosas, en la presentació de la pel·lícula
Inicialment, el viatge l’havien de fer per assolir el repte de l’Everest dins el projecte Summits of My Life però, quan faltaven tan sols dos dies per anar-hi, es va produir el terratrèmol. Això va fer variar el plantejament inicial compartit per Kilian Jornet, Jordi Tosas i el director Sébastien Montaz-Rosset. Per això, van canviar el projecte esportiu per un de solidari recollit en la pel·lícula, que relata les vivències compartides amb la població, a qui van ajudar a refer-se aportant la seva experiència i coneixements de la zona.

Durant la presentació del documental que s’ha fet avui divendres als mitjans de comunicació, Jordi Tosas ha recordat l’especial lligam que l’uneix a la Vall de Langtang, on fa 15 anys va sobreviure a un greu accident d’alpinisme. Ara, aquesta nova iniciativa ha quedat vinculada a un projecte solidari a través de l’ONG SOS Hiimalaya per recollir fons econòmics destinats a la reconstrucció de 116 cases en a la vall de Langtang, una de les zones que va quedar més afectada pel terratrèmol.Imatge de "Summits Of My Life"
L’estrena del nou documental tindrà lloc aquest dissabte 12 de desembre a les 19’30 h als multicinemes Aribau de Barcelona, en una sala amb capacitat per a 1.174 espectadors. Val a dir que la recaptació de la venda d’entrades es destinarà íntegrament a la reconstrucció de les cases de la Vall de Langtang. Les entrades es poden comprar a https://www.grupbalana.com/cine_CAT.asp?filtro=1&ID=3800
Data de realització: 12/11/2015 | Data de la darrera actualització: 12/11/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300