Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La III Canicros i Cursa Popular del CAU aplega més de 300 participants


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/14/2015 01:25:29 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

AGRUPAMENT ESCOLTA PINYA DE ROSALa III Canicros i Cursa Popular del CAU aplega més de 300 participants

Ha estat un dels actes més participatius que s’ha fet a Blanes per recaptar fons econòmics per a La Marató de TV3, i s’han recollit 2.200 €

Un dels actes més participatius que s’han fet fins ara a Blanes a favor de La Marató de TV3 ha estat la III Canicros i Cursa Popular organitzada ahir al matí per l’AEiG, l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa, el CAU. L’entitat ha aconseguit 2.200 € sumant la recaptació de les inscripcions de la marxa popular (1.975 €) i les donacions voluntàries que van recollir entre els vianants (182 €) dissabte a la tarda, quan els membres del CAU van cantar nadales al centre de la vila.


III Canicros i Maxa Popular del CAU - Fotografies: Aitor Roger
La III Canicros i Cursa Popular va comptar amb 317 participants: 275 persones de totes les edats i 42 gossos que van acompanyant-los fent tot el recorregut, d’uns 8 Km de distància. Perquè tothom pogués passar una bona estona abans i després de la marxa popular, des de primera hora del matí es va desplegar al lloc de sortida i arribada, al Passeig de Mar, diverses brigades: una per fer 400 botifarres a la brasa, i d’altres per completar la resta de preparatius.


També es van donar diversos obsequis a tots els qui anaven arribant després de fer tot la marxa, tot plegat amenitzat pel bon ambient i el bon rotllo que presideix sempre les activitats que organitzen els membres del CAU. Aquesta ha estat la tercera edició consecutiva en què l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa ha organitzat aquest esdeveniment per recaptar fons per La Marató de TV3, incloent sempre la possibilitat que es pogués fer el recorregut amb l’animal de companyia.


La principal novetat d’aquesta tercera edició ha estat que s’ha elaborat un reglament de participació de la Canicros que tots els gossos havien de complir com a requisits. Entre ells hi havia la obligatorietat que tinguessin el xip implantat, així com que estiguessin en bona forma física i superessin el control veterinari obligatori que es va fer abans d’iniciar la sortida. Tampoc es va admetre la participació de gossos potencialment perillosos i/o conflictius.Data de realització: 12/14/2015 | Data de la darrera actualització: 12/14/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300