Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Concert de Santa Llúcia del Cor de Cambra Sota Palau


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/14/2015 01:40:26 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

COR DE CAMBRA SOTA PALAUConcert de Santa Llúcia del Cor de Cambra Sota Palau

La formació vocal ha destinat la recaptació del concert de nadales que s’ha fet a l’Església Santa Maria, així com els donatius que es van fer, a benefici de La Marató de TV3

En l’àmbit musical, el Cor de Cambra Sota Palau va destinar la recaptació del concert que va celebrar el vespre d’ahir diumenge, així com les donacions voluntàries que es van fer, a benefici de La Marató de TV3. Sumant tots dos conceptes, ha aconseguit aplegar un total de 865 €.


Cor de Cambra Sota Palau
Ahir se celebrava Santa Llúcia, patrona de la vista i de les modistes, entre d’altres, i al coincidir amb el dia en què es feia el programa televisiu benèfic, l’entitat va pensar en dedicar la recaptació a la recerca i la divulgació de malalties. El concert, que es va allotjar a l’Església Santa Maria, va reunir 175 persones, que van poder gaudir d’un complet i emblemàtic repertori de nadales, ja que a Catalunya es considera que el dia de Santa Llúcia és l’inici del període nadalenc.


Concert de Santa Llúcia
Entre els temes que van interpretar els membres del Cor de Cambra Sota Palau, dirigit per Josep Maria Guinart, hi havia cançons tradicionals i populars, així com d’altres de música clàssica. Així, hi havia des del Santa Nit de Franz Grüber, passant per El noi de la mare fins Dime nió de quién eres, passant per Cançó de Bressol de Brahms, Joia en el món de Haendel, o el White Christmas d’Irving Berlin i dos temes de Gordon Young: A Joyfull Alleluia i Alleluia, tants cops versionat per coneguts cantants i grups.

Qui s’hagi quedat amb ganes d’escoltar nadales a càrrec d’aquesta formació vocal, té l’oportunitat de fer-ho el proper cap de setmana. Això és perquè el Cor de Cambra Sota Palau és una de les entitats que col·labora en la celebració del XII Pessebre Vivent que organitzen l’Associació de Veïns de Raval. Més concretament, té previst oferir un breu concert de nadales a 2/4 de 7 de la tarda del dissabte.

Data de realització: 12/14/2015 | Data de la darrera actualització: 12/14/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300