Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Activitats dels treballadors de la Corporació de Salut de la Selva a favor de La Marató de TV3


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/14/2015 01:37:28 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TREBALLADORS HOSPITAL COMARCAL BLANES OKActivitats dels treballadors de la Corporació de Salut de la Selva a favor de La Marató de TV3

A banda d’organitzar un sorteig i activitats esportives, una de les més destacades va tenir lloc dissabte al matí, amb una classe de zumba per a totes les edats i inflables per a la canalla

De moment, sumant les recaptacions obtingudes en les activitats que ha organitzat fins ara l’Associació de Treballadors de la Corporació de Salut de la Selva, ja s’han obtingut 1.500 €, una quantitat que pot augmentar encara més per les que queden per celebrar. Una de les que va comptar amb un major nombre de participants va tenir lloc dissabte al matí, al Banc dels Músics del Passeig de Mar.


Passeig de Mar, dissabte passat
Rafa López –instructor de zumba, coreògraf i dancer- acompanyat de Giselle Gerlach –instructora de zumba i ballarina de salsa-, de Connexió Zumba Blanes, es van encarregar d’oferir una classe de zumba per a tots els públics des de quarts de 12 del matí fins quarts de 2 de la tarda. Durant tota aquesta estona gent de totes les edats –des de nens i nenes fins a gent gran- van passar una estona més que entretinguda, a l’hora que es posava en forma a ritme de salsa.


Per completar l’oferta lúdica, també es va comptar amb la col·laboració d’OKTitants, que va desplegar uns inflables per a la canalla. D’altra banda, l’anterior cap de setmana l’Associació de Treballadors de la Corporació de Salut de la Selva també va organitzar un Torneig de Futbol Sala a Pineda, i s’han recaptat més de 400 € gràcies a un sorteig per fer una estada per a dues persones a l’espai lúdic termal Magma de Santa Coloma de Farners, que va cedir el premi com a col·laboració.

Des de l’Associació de Treballadors de la Corporació de Salut de la Selva s’ha agraït especialment la col·laboració de tot aquest plegat d’empreses i persones, a les quals també cal sumar Alimentació Jordi MasGrau, el Club Futbol Sala Pineda i l’Ajuntament de Blanes.Data de realització: 12/14/2015 | Data de la darrera actualització: 12/14/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300