Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Associació d’Ardaleños de Blanes recull 640 € per a La Marató de TV3


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/16/2015 11:20:25 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

AsocArdaleñosL’Associació d’Ardaleños de Blanes recull 640 € per a La Marató de TV3

Els socis i amics de l’entitat van celebrar dissabte passat un dinar de germanor i una rifa de diversos obsequis per reunir aquesta quantitat econòmica per al programa televisiu solidari

Aquesta ha estat la primera vegada que l’Asociación Andaluza d’Ardaleños y Amigos de Ardales ha organitzat una activitat específicament destinada a recollir fons econòmics per a La Marató de TV3. El programa televisiu solidari, que enguany va tenir diumenge passat, destinava tot el què ja es va recollir i es seguirà recaptant aquests dies amb nous actes per investigar en dues malalties: la diabetis i la obesitat.


Dinar solidari a favor de La Marató de TV3
Per contribuir amb la causa solidària, l’entitat d’ardalenys va organitzar diumenge passat, coincidint amb el dia del programa televisiu, un dinar de germanor que va comptar amb la participació de 127 persones i que es va allotjar al local social de l'entitat. A banda de passar una estona entretinguda, els assistents també van poder participar en la rifa de diversos obsequis: des d’àpats per a dues persones en restaurants de Blanes fins a plantes de Nadal, dues paneres, formatges i cava.


Per completar la vetllada de germanor i cooperació solidària, també es va comptar amb l’actuació musical d’en Xevi. Sumant les recaptacions dels tiquets per participar al dinar, així com la venda dels números de la rifa, es van aconseguir recaptar un total de 640 euros. En l’organització tant del dinar com dels regals de les rifes han col·laborat els següents establiments: Bar Twister, En la Esquinita Te Espero, La Cata, Floristeria Roser i Sweet Things World.


El proper cap de setmana l’Associació Andalusa d’Ardalenys i Amics d’Ardales seguirà contribuint en la recollida de fons econòmics per a La Marató de TV3 participant al Pessebre Vivent que s’allotjarà a l’entorn de l’Església Santa Maria, des de les sis de la tarda fins a 2/4 de 9 del vespre. Els membres de l’entitat faran bunyols de vent de l’Empordà, i la recaptació de la seva venda, així com d’altres activitats que es facin al pessebre dissabte i diumenge, també està destinada a La Marató de TV3.Data de realització: 12/16/2015 | Data de la darrera actualització: 12/16/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300