Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tot a punt a Blanes per a la cita electoral del 20-D


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/20/2015 08:54:08 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ELECCIONS 2015Tot a punt a Blanes per a la cita electoral del 20-D

Aquest matí a les vuit ha començat la tasca per constituir les 40 meses electorals que hi haurà repartides arreu del municipi per exercir el dret a vot de 9 a 20 h

Com cada vegada que hi ha un procés electoral, aquest diumenge a les vuit del matí ha començat la feina per constituir les meses que hi ha distribuïdes arreu del municipi perquè tots els ciutadans i ciutadanes amb dret a vot el puguin exercir. A Blanes hi ha un total de 40 meses, distribuïdes en 19 Col·legis Electorals que repartides per tot el territori perquè abastin territorialment als residents.


Constitució Meses Electorals Col·legi Mas Enlaire
Els Col·legis Electorals estaran oberts des de les 9 del matí i fins les 20 h del vespre per poder acostar-s’hi. Les Eleccions Generals d’aquest 20 de desembre no han significat cap canvi destacables pel que fa als locals que allotgen els col·legis electorals on s’ha de fer la votació respecte els dos anteriors processos que hi ha hagut enguany: les Eleccions Municipals del 24 de maig i les Eleccions al Parlament de Catalunya del 27 de setembre.


Tots els ciutadans i ciutadanes que vulguin consultar online les llistes del cens electoral de Blanes per informar-se sobre on està situada la seu on han d’anar a votar, ho poden fer a través de la web de l’Ajuntament de Blanes, a la següent adreça: http://www.blanes.cat/eleccionsData de realització: 12/20/2015 | Data de la darrera actualització: 12/20/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300