Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes instarà a Lloret perquè faci el procés participatiu de la C-32 conjuntament


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/23/2015 11:03:42 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

PLATAFORMA ATUREM C32Blanes instarà a Lloret perquè faci el procés participatiu de la C-32 conjuntament

La Plataforma Aturem la C-32, a través de diversos grups municipals, va entrar una moció d’urgència al ple d’ahir per demanar a l’Ajuntament de Lloret que rectifiqui

A banda de l’aprovació dels Pressupostos Municipals per al 2016, l’altre punt d’interès del ple municipal celebrat ahir a la nit per l’Ajuntament de Blanes va ser la moció de la Plataforma Aturem la C-32, entrada a l’ordre del dia pel procediment d’urgència que es va aprovar per unanimitat. El mateix portaveu del col·lectiu, Jordi Gaitán, es va encarregar de defensar la proposta, que finalment va prosperar amb els vots a favor d’ICV-EUiA, ERC, C’s, Batega, CUP i PP; i l’abstenció del PSC i CDC.


El portaveu de la plataforma, Jordi Gaitán, presentant la moció
En base a aquesta moció, l’Ajuntament de Blanes demanarà a l’Ajuntament de Lloret que rectifiqui sobre la decisió que va prendre igualment en sessió plenària celebrada tot just dilluns passat, i que mantingui el procés participatiu sobre el projecte per perllongar la C-32. La proposta aprovada ahir al ple de Blanes també contempla que es demani al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat que respecti la moratòria de les obres fins que el territori s’hagi pronunciat en el procés participatiu.

Durant el debat d’aquest tema, CDC i PSC a l’equip de govern van avançar que donarien suport a la moció en cas que la Plataforma Aturem la C-32 suprimís la demanda a Lloret, i que es mantingués la petició sobre la moratòria del projecte. Per la seva banda, el portaveu del col·lectiu va descartar-ho perquè entenen que el procés participatiu no tindrà sentit si no es fa a tot el territori, i que gastar els 10.000 € que ha destinat Blanes a aquest tema, serien malaguanyats.


Abans del ple municipal, la Plataforma Aturem la C-32 havia convocat una concentració perquè tingués lloc mitja hora abans que comencés la sessió plenària, davant l’edifici de l’Ajuntament. El portaveu del col·lectiu, Jordi Gaitán, va fer un breu resum del què havia passat el dia anterior al ple de Lloret de Mar, i es va corejar la consigna Volem consulta a Blanes i Lloret.

Posteriorment, alguns dels participants en la concentració van seure entre el públic, assistint a la sessió plenària, i es va desplegar una pancarta amb el lema Autopista NO, SOS Alternatives SI al terra de la sala de plens. Val a dir per últim que, a diferència del ple municipal que havia tingut lloc el dia abans a Lloret, el de Blanes va transcórrer sense incidències remarcables.


Concentració abans de començar el pleData de realització: 12/23/2015 | Data de la darrera actualització: 12/23/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300