Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes, una de les ciutats fotografiades a la campanya SelfieYourCity


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/04/2016 10:06:26 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

BlanesMarcaBlanes, una de les ciutats fotografiades a la campanya SelfieYourCity

Un total de 249 participants han generat més de 1.200 fotografies d’arreu del territori gironí, amb 137 espais corresponents a 45 municipis

El concurs #SelfieYourCity, impulsat pel Patronat de Turisme Costa Brava a mitjans de l’any passat, es va posar en marxa seguint la tendència dels selfies a les xarxes socials, així com per donar continuïtat a les accions d’aquesta institució vinculades amb Instagram. La iniciativa ha comptat amb la col·laboració dels consells comarcals i ens de promoció turística del territori gironí, així com d’una quarantena d’ajuntaments i les comunitats d’Instagramers Girona i Descobreix Catalunya.


Fotografies de Blanes participants a #SelfieYourCity
Entre les institucions que han donat suport a la campanya s’hi compta l’Ajuntament de Blanes, que demanava la identificació de les imatges amb el hastag #selfieBlanes. Seguint les regles del concurs, en el cas d’aquest municipi es proposava pujar fotografies fetes des de tres dels seus llocs més emblemàtics: la Roca de Sa Palomera, el Templet de Liné del Jardí Botànic Marimurtra i el cim del Castell de Sant Joan.


Tots els participants han optat a poder guanyar diversos regals; caps de setmana allotjats en diversos tipus d’establiments, creuers de Blanes a Tossa, àpats en restaurants, visites guiades a les instal·lacions d’una coneguda cervesa artesana blanenca, etc. La campanya s’ha allargat durant sis mesos, havent-se registrat una participació de més de 1.200 fotografies, que han estat vistes per més de 228.000 usuaris, d’entre els quals prop de 42.500 van marcar-les amb un Like.


En total, han participat 249 instagramers, que han immortalitzat a través de les seves fotografies 137 espais de 45 municipis gironins. Amb aquesta campanya s’ha volgut potenciar la creació de continguts a les xares socials per promocionar espais i indrets de diferents destinacions turístiques a fi de valorar els seus atractius i recursos culturals i paisatgístics. Aquest és el recull d’imatges de #SelfieYourCity pel que fa a Blanes: http://selfie.costabrava.org/selfieBlanes/
Data de realització: | Data de la darrera actualització: 01/04/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300