Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Curs per a obtenir el Certificat de Professionalitat en Dinamització Comunitària


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/05/2016 10:25:42 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Curs per a obtenir el Certificat de Professionalitat en Dinamització Comunitària

El curs gratuït s’impartirà al Departament de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes del 25 de gener al 13 de juny de 2016, i també inclourà pràctiques en empreses

El Departament de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes ha organitzat un curs gratuït per a obtenir el Certificat de Professionalitat en Dinamització Comunitària, que inclourà pràctiques en empreses. Permetrà desenvolupar l’activitat professional al sector de la prestació de serveis socials a organitzacions públiques, privades o d’iniciativa social. En aquest sentit, l’activitat pot ser programant, organitzant, dinamitzant i avaluant actuacions d’intervenció social encaminades al desenvolupament de la participació ciutadana, així com a l’articulació de processos comunitaris.


Fira d'Entitats de Blanes
Un cop superat el curs i obtingut el Certificat de Professionalitat en Dinamització Comunitària, hi ha diverses sortides laborals a les quals es podrà accedir. Així, hi ha la d’animador/a comunitari; animador/a sociocultural; agent de desenvolupament social; agent de desenvolupament local; dinamitzador/a comunitari/ària; assessor/a per al sector associatiu; tècnic comunitari; i gestor d’associacions.

Per fer el curs cal complir com a mínim amb una de les següents condicions: títol de batxillerat, certificat de professionalitat de nivell 3, certificat de professionalitat de la mateixa família i/o àrea professional, requisit acadèmic d’accés als cicles formatius de grau superior, o haver superat les proves d’accés, o bé tenir superades les proves d’accés a la universitat per a majors de 25 anys i/o 45 anys.

Compta amb un total de 630 hores de durada, es farà del 25 de gener al 13 de juny de 2016, i s’impartirà de dilluns a divendres de 16 a 21 h, a la mateixa seu de Promoció de la Ciutat, a l’Avinguda de l’Estació, on cal fer les inscripcions. Per apuntar-se l’horari és de 9 a 14 h. Més informació, al telèfon 972 358 260
Data de realització: 01/05/2016 | Data de la darrera actualització: 01/05/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300