Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El francès Sylvain Notonier en la classe Europa i la parella de 420 Torner/Mir, vencedors del Gran Prix de Vela


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/06/2016 02:14:31 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ClubVelaBlanes2El francès Sylvain Notonier en la classe Europa i la parella de 420 Torner/Mir, vencedors del Gran Prix de Vela

L’International Gran Prix Vila de Blanes ha comptat amb més d’un centenar de participants, aplegats en una vuitantena d’embarcacions de les classes Europa i 420

Aquest dimarts 5 de gener, coincidint amb la vigília de Reis i fidel a la tradició de molts anys, ha finalitzat l’International Gran Prix Vila de Blanes, que s’ha estat disputant al Club Vela Blanes des del dia 2. El francès Sylvain Notonier s’ha proclamat vencedor absolut al ser el regatista més regular de tot el trofeu a la flota on més participants han finalitzat les proves, la classe Europa. Notonier ha guanyat en aquesta modalitat sumant 6 punts; l’ha seguit per Sergi Pérez, del CN l’Estartit, amb 31 punts; i Óscar Pijoan, del mateix club, amb 10 punts més.


Sylvain Notonier, en l'acte de lliurament de premis - Foto: Club Vela Blanes
Per la seva banda, la classificació general en la classe 420 l’han dominat la parella formada per Marta Torner i Enrique Mir, del Club Natació Port d’Aro, amb 10 punts. Darrera d’ells s’han situat els alemanys Daniel Goettlich/Linus Klasen, amb 11 punts; i Alex Bru/Max Urquizo, del CN El Balís, amb 18 punts. L’entrega de premis realitzada la tarda d’aquest passat dimarts ha posat punt i final tant a la competició com a la jornada, en què els regatistes van poder efectuar dues proves.


Arribada a port dels participants
L’International Gran Prix Vila de Blanes ha comptat amb la participació de més d’un centenar de regatistes, aplegats en una vuitantena d’embarcacions de les classes Europa i 420. La competició va arrencar dissabte, i tant sols la manca de vent que va haver dilluns passat va obligar a que la jornada quedés en blanc, ja que no es va poder sortir a la mar. Les proves quantificaven també pel Campionat de Catalunya de la classe Europe per als regatistes amb llicència catalana.

Després dels resultats, el podi absolut del campionat ha quedat configurat per Sergi Pérez (Campió de Catalunya), Óscar Pijoan (sotscampió) i Carlos Manera (tercer classificat i campió sub-19). En la categoria femenina la Campiona de Catalunya i Campiona Sub-19 ha estat Patricia Figuerola; Nina Mir ha estat sots-campiona de Catalunya i Marina Martínez tercera.


Una de les jornades disputades - Fotografia: Club Vela Blanes
Val a dir per últim que el president de la Federació Catalana de Vela, Xavier Torres, ha estat observant el desenvolupament de les regates, i ha tingut ocasió de poder comprovar l’excel·lent nivell dels regatistes catalans participants, la majoria joves promeses de la vela en la seva preparació esportiva. La competició ha comptat aquest passat dimarts amb la presència de controls antidopatge esportiu, que han analitzat cinc regatistes, els quals han superat el control sense cap problema.
Data de realització: 01/06/2016 | Data de la darrera actualització: 01/06/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300