Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els oceans verges a Aula Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/13/2016 09:53:23 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Els oceans verges a Aula Blanes

Aquest dimarts 19 de gener l’entitat blanenca reprèn el cicle de xerrades a la Biblioteca Comarcal amb el doctor Enric Ballesteros, del Centre d’Estudis Avançats de Blanes

Un cop superat el parèntesi que suposen les festes de Nadal per a moltes activitats periòdiques que es fan en aquest municipi, Aula Blanes també reprèn el seu calendari habitual de xerrades amb la que ha programat de cara al proper dimarts 19 de gener. Com és habitual, es farà a partir de les vuit del vespre a la Sala d’Actes Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal. En aquesta ocasió, el convidat és un científic molt conegut a Blanes, ja que treballa al CEAB, el Centre d’Estudis Avançats de Blanes.


Enric Ballesteros, durant una expedició científica
Es tracta del doctor Enric Ballesteros, que parlarà dels oceans pristins a través de la conferència que es presenta sota el títol A la recerca dels últims llocs verges dels oceans, que ens acostarà als llocs remots del nostre planeta des d’una perspectiva d’investigació i documentació. L’home està modificant cada cop de manera més ràpida i radical el planeta Terra, i els oceans no s’escapen d’aquests canvis, anomenats antròpics.


Amb tot, encara hi ha alguns llocs gairebé verges als indrets més allunyats dels oceans, que l’investigador del CEAB ha recorregut. National Geographic, amb el projecte Pristine Seas, s’ha proposar visitar tots aquests indrets, obtenir informació científica i visual dels fons marins i intentar que els governs als que pertanyen els declarin reserves marines on qualsevol tipus de pesca estigui absolutament prohibida. A la xerrada d’aquest proper dimarts, s’explicarà la filosofia del projecte, es parlarà dels llocs visitats, així com dels èxits fins ara aconseguits.
Data de realització: 01/13/2016 | Data de la darrera actualització: 01/13/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300