Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La XXVIII Cursa Mar i Murtra, a punt d’arribar al límit d’inscripcions


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/13/2016 09:57:35 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La XXVIII Cursa Mar i Murtra, a punt d’arribar al límit d’inscripcions

Per segon any consecutiu, els participants poden optar per cobrir una distància de 20 km o bé de 10 km, totes dues amb sortida i arribada des del Passeig de Mar

Quan falten pocs dies ja perquè es faci la XXVIII Cursa Mar i Murtra, que tindrà lloc el proper diumenge 17 de gener al matí, les inscripcions per participar-hi estan arribant al seu topall màxim d’inscrits que els organitzadors de la prova, el Grup Fondistes Blanes, han posat com a límit. Així, si la Mar i Murtra que cobreix una distància de 20 km està plantejada per a un màxim de 800 corredores, actualment ja s’ha arribat pràcticament fins als 700.


Moments previs Cursa Mar i Murtra 2015 - Fotografies: Aitor Roger
Per la seva banda, la cursa amb caràcter més popular i apte per a participants de pràcticament totes les condicions físiques, la que farà un recorregut de 10 km, està encara més a prop del límit d’inscripcions. I és que si el topall està en els 250 dorsals, a l’hora d’escriure aquesta notícia, tan sols en faltaven per cobrir 26. Mentre la prova dels 20 km està pensada perquè els corredors de fons comencin a encarar la temporada de curses d’hivern, la dels 10 km es va incorporar al 2015 perquè fos més assequible per a totes les cames.

Sortides de les curses a les 9’30 i les 10 h del matí

L’activitat de la prova blanenca s’encetarà el proper diumenge a 2/4 de 8 del matí, amb l’obertura del recinte que estarà habilitat al Passeig Cortils i Vieta, arran de mar. A les 8 s’obrirà el servei de guarda-roba i a 2/4 de 10 es farà la sortida de la primera cursa, la dels 20 km. Posteriorment, a les 10 del matí, es donarà el tret de sortida de la segona, de 10 km de recorregut.


Sortida Cursa 20 km.
Els participants de la distància més llarga han de posar a prova la seva capacitat pràcticament per tot tipus de terrenys: pla, ondulat, pujades i baixades de totes mides, asfalt, terra... La recompensa és que corren envoltats del mar, el riu, els horts, el bosc, camins estrets, amples i un tram per circuit urbà. Una cursa per gaudir del contacte amb la natura i, per la seva distància, de la diversitat de tot l’entorn.


Sortida Cursa 10 km.
L’altra cursa més curta transcorre des del Passeig de Mar en direcció a la zona turística, i fa un recorregut pels camins del marge vora el riu Tordera, així com de la zona agrícola. Tot el recorregut és a peu pla i la tornada transcorre de nou amb el Passeig de Mar pel tram per on circulen els vianants, enllaçant amb el mateix punt d’arribada que faran els corredors de l’altra prova.


Arribada participants al Passeig de Mar
Com en la passada edició, en qualsevol dels dos casos, els participants de les dues proves tindran preparat indistintament un esmorzar perquè a la seva arribada puguin recuperar-se de l’esforç, així com un lot d’obsequis molt especial. A les 12 del migdia es posarà punt i final al control d’arribada i el tancament definitiu del recinte s’ha previst per 2/4 d’una de la tarda. Més informació: http://www.fondistesblanes.cat/CURSA-MAR-i-MURTRA/XXVIII-CURSA-MARiMURTRA-2016/index.php/
Data de realització: 01/13/2016 | Data de la darrera actualització: 02/01/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300