Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Rialles reprèn la programació el proper cap de setmana amb la màgia d’Enric Magoo


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/14/2016 02:41:22 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

RiallesRialles reprèn la programació el proper cap de setmana amb la màgia d’Enric Magoo

La nova programació infantil, que s’allargarà fins a mitjans de març, inclou cinc espectacles de diversos gèneres: màgia, pallassos, teatre i titelles per partida doble

L’Associació Rialles Blanes encetarà el proper cap de setmana nova programació coincidint amb l’inici del nou any 2016. Ho farà el diumenge 17 de gener amb un espectacle de màgia a càrrec d’Enric Magoo, que protagonitza la funció El rodamón, un viatge màgic. En aquesta ocasió, el popular mag es fica en la pell d’un rodamón que ha dedicat la seva vida a viatjar a la recerca dels millors trucs i els objectes màgics més preuats. A través de les seves històries, el públic passejarà des de París fins a la Xina, passant per un munt d’exòtics i remots indrets com ara l’Índia, Etiòpia, Marroc o Rússia.


"El rodamón, un viatge màgic", amb Enric Magoo
Al llarg dels propers mesos, fins a mitjans de març, Rialles ha programat un total de cinc espectacle que fan un complet recorregut per diversos gèneres de les arts escèniques. Des de la màgia que hi haurà en l’actuació de diumenge vinent, fins a les titelles dels dos darrers que s’han programat, passant pel teatre i un musical a càrrec dels pallassos de Dreams Teatre.


"La rateta que fregava amb 'motxo' l'escaleta" - Dreams Teatre
Després de l’arrencada d’aquest proper diumenge, la programació continuarà el 31 de gener amb una esbojarrada versió d’un clàssic dels contes: La rateta que fregava amb “motxo” l’escaleta, a càrrec de Dreams Teatre. Es tracta d’un espectacle que barreja la màgia i l’humor escenificat per tres pallassos. De cara al mes de febrer hi haurà dues altres funcions programades: la primera serà el dia 14 amb un altre clàssic dels contes infantils: La Caputxeta i el Llop, a càrrec de la companyia Magatzem d’Ars.

Millor Espectacle de Titelles 2009

El segon espectacle del mes de febrer, que tindrà lloc el dia 28, va ser premiat com el millor espectacle de titelles l’any 2009. Es tracta del Circ Cabaret, Armando Rissotto, de la companyia Txo, Teatre de Titelles. El nom propi que dóna nom a l’espectacle, Armando Rissotto, és el nom del protagonista de la funció, un vellet sensible i amant de la bona cuina que presenta l’espectacle com si fos el menú d’un restaurant, on s’hi inclouen diversos ingredients d’entreteniment.


"Circ Cabaret, Armando Rissotto" - Txo, Teatre de Titelles
Per últim, el periple de la nova programació de Rialles per aquest principi del 2016 acabarà el 13 de març, amb un altre espectacle de titelles que també s’inspira en un conegut conte infantil reversionat en clau d’humor: Els tres porquets es caguen de por, de Samfaina de Colors. Els cinc espectacles de la nova temporada tindran lloc, com és habitual, a patir de 2/4 de 6 de la tarda al Teatre de Blanes, amb un preu d’entrada individual de 6 €.


Val a dir que també hi ha la possibilitat de poder beneficiar-se de diversos descomptes i avantatges. Així, si es compra un abonament per als cinc espectacles, el preu és de 25 €. També hi ha un descompte del 10% per la compra de tres funcions, el mateix descompte que s’hi aplica per als qui tinguin el carnet de família nombrosa. La venda anticipada d’entrades es fa a la taquilla del Teatre de Blanes els dijous i divendres de la mateixa setmana en què es fa l’espectacle, de 17’30 a 19’30 h, així com una hora abans que comenci la funció.

Data de realització: | Data de la darrera actualització: 01/14/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300