Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Teatre Costa Brava Sud presenta Nova Temporada, amb 54 espectacles per gaudir a Blanes i Lloret


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/22/2016 12:15:29 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TeatreCBS_2Teatre Costa Brava Sud presenta Nova Temporada, amb 54 espectacles per gaudir a Blanes i Lloret

Quim Masferrer, Berto Romero, Fermí Fernández, Mont Plans, Mercè Arànega, Clara Segura i Àlex O’Doherti lideren la sisena programació conjunta que s’allotjarà a les dues sales

Blanes i Lloret de Mar presenten una nova temporada, la sisena programació conjunta que configura el Teatre de la Costa Brava Sud, amb destacats noms de les arts escèniques i musicals del panorama català que es podran gaudir a les sales dels dos municips. Fins a finals de maig hi haurà un total de 54 espectacles, dels quals 17 són professionals. La resta els protagonitzen/organitzen entitats i grups locals, i també cal comptar els que estan adreçats especialment al públic familiar i infantil.

Un Homenatge a les varietés enceta la programació professional

L’actuació del trio Las Divinas al Teatre de Blanes del proper dissabte 30 de gener obrirà la nova temporada professional. Es tracta de Paradís, un espectacle a l’estil de les varietés ambulants que s’oferien pels pobles i entretenien la gent durant la post-guerra que es va viure a l’estat espanyol, amb un fil argumental teatral. Les tres coristes que protagonitzen la funció –cantants i ballarines- inclouen al repertori tant coples i pasdobles com cançó popular catalana.


"Paradís", amb les Divinas, al Teatre de Blanes el 30 de gener
Aquest espectacle es complementa amb, Esperança Dinamita, que es veurà a Lloret el 13 de febrer. Inclou cançons de revista amb Mont Plans com a protagonista, que porta a l’espectador als anys 10 i 20 del segle passat, el moment més animat del Paral·lel de Barcelona. En l’àmbit musical també destaca l’actuació d’Àlex O’Doherty & La Bizarrería, que portaran el 2 d’abril a Lloret l’espectacle, Mi imaginación y yo, on l’actor i músic presenta les seves noves cançons en un espectacle nou i diferent.

Destacades figures de l’escena teatral i musical catalana

Els espectadors dels dos teatres podran gaudir durant els propers dies de diverses propostes a càrrec de noms propis de l’escena teatral i musical catalana, que arriben a Lloret i Blanes avalats per l’èxit que han tingut als teatres barcelonins. És el cas de Quim Masferrer, que el 19 de març oferirà al Teatre de Blanes Temps, una comèdia agredolça que gira al voltant d’un home a qui li han dit que només li queden 90 minuts de vida.


"Temps", amb Quim Masferrer, al Teatre de Blanes el 19 de març
Seguint amb el fil mediàtic, el Berto Romero presentarà el 12 de febrer al Teatre de Lloret Sigue con nosotros, un monòleg sense complexos farcit d’anècdotes, i amanit amb música i balls a càrrec del mateix showman. En aquesta mateixa línia, el també mediàtic de la factoria Buenafuente, Fermí Fernández, protagonitzarà el 13 de febrer al Teatre de Blanes El Sommelier, un monòleg d’humor negre, escrit i protagonitzat per l’actor i dirigit pel també no menys mediàtic Toni Albà.


"Berto Romero: sigue con nosotros", al Teatre de Lloret el 12 de febrer
Completen l’elenc de noms propis Àlex Rigola com a director de l’adaptació del guió de Woody Allen, Marits i Mullers, que es farà a Lloret l’11 de març; Clara Segura protagonitza el 23 d’abril a Blanes l’intens monòleg Conillet; i Mercè Arànega ofereix a Lloret el 9 d’abril Neus Català. Un cel de plom. El repàs de propostes teatrals de la programació professional també inclou Ligeros de equipaje, que arriba a Lloret el 27 de febrer; You Say Tomato, el 27 de maig a Blanes; i el 5 de març a Lloret Petits monstres.


"Marits i Mullers", d'Àlex Rigola, al Teatre de Lloret l'11 de març
En l’àmbit musical, Lloret comptarà amb la presència del grup manresà, Gossos el 20 de maig, i amb la representació de l’òpera, Così fan tutte, de Mozart el 21 de maig, a càrrec del Conservatori de Música de Badalona. Per la seva banda, l’oferta de dansa inclou dos espectacles. El 29 d’abril, coincidint amb el Dia Mundial de la Dansa, s’ofereix a Lloret Ballar ens fa bé, a càrrec de la ballarina Elisa Huertas; i el 8 de maig la companyia Luthie de Dansa-Jazz porta al Teatre de Blanes Trasllats.


"Conillet", amb Clara Segura, al Teatre de Blanes el 23 d'abrilData de realització: | Data de la darrera actualització: 01/22/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300