Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Entitats locals, espectacles familiars, Off Lloret i Cinema, també protagonitzen la nova programació


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/22/2016 12:29:30 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TeatreCBS_2Entitats locals, espectacles familiars, Off Lloret i Cinema, també protagonitzen la nova programació

Els dos escenaris del Teatre Costa Brava Sud allotjaran actuacions de diversos gèneres a càrrec d’entitats locals de Blanes i Lloret, així com espectacles familiars i altres al·licients

Durant els propers mesos entre Blanes i Lloret també s’han programat diversos espectacles protagonitzats per entitats, associacions i companyies locals dels dos municipis, que compten amb un públic fidel. A Lloret s’ha previst el 15 d’abril la XII Nit de la Cultura lloretenca, i el 16 d’abril l’actuació musical de l’Agrupació Extremeña de Lloret.

A Blanes serà especialment emotiu l’Homenatge a Esteban que organitza l’Associació de Ardaleños y amigos de Ardales el 6 de març, un nou reconeixement pòstum que se li ret a un dels artistes blanencs més internacionals. L’espectacle anirà a càrrec d’artistes blanencs i altres convidats arribats de Màlaga que també hauran actuat el dia anterior, el 5 de març, al mateix Teatre de Blanes amb Flamenco y copla con gente de Màlaga.


"Homeantge a Esteban", al Teatre de Blanes el 6 de març
Per la seva banda, a Lloret Quantus Teatre dirigit pel grup blanenc El Mirall portarà a escena Els boscos d’en William el 14 de maig; i el 18 de març l’Agrupació Cultural i Teatral lloretenca Muekka tornarà a portar l’obra que va estrenar la passada tardor Código Alfa. Aquesta darrera funció té l’objectiu de recaptar fons econòmica a benefici de l’AME, l’associació que investiga l’atròfia muscular espinal.

El grup El Mirall estrenarà els dies 29 i 30 d’abril al Teatre de Blanes Plou a Barcelona, mentre que a Lloret l’Agrupació Teatral del Casal del Jubilat ofereix per primera vegada Musicàlia, i ara què? el 24 d’abril. Per últim, l’escenari del teatre lloretenc tornarà a ser el marc on els joves músics de la comarca que integren l’Orquestra Jove de la Selva mostraran el què han après el 15 de maig.

5a edició del Lloret Espai Off, Programació Familiar/Infantil i Cinema

Lloret consolida la cinquena edició del Lloret Espai Off, un cicle de teatre que es programa en espais no convencionals amb tres noves propostes que convidaran al públic a veure teatre a la Discoteca St.Trop, a l’altell de la Llibreria Gallissà, o bé un espectacle molt intimista a l’escenari del teatre.


"The Music Box Project", al Teatre de Lloret el 8 d'abril
Així, s’ha programat Wasted (19 de febrer – St.Trop) de la cia. Íntims Produccions i dirigida per Iván Morales, que es presenta com l’obra revelació de la temporada, La gent, (4 de març – Can Gallissà), una obra on el públic és el vertader protagonista d’aquesta obra que té el mèrit de la improvisació dels actors i on es posa en entredit les actuals polítiques de participació ciutadana.

La companyia teatral lloretenca, Teatre de la Selva, també té cabuda en aquesta edició del Lloret Espai Off amb l’espectacle The Music Box Project, (8 d’abril – escenari teatre) on l’actor lloretenc, Pere Box, sorprendrà al públic en un projecte que combina música i text. Un espectacle que Box ha dit que per a fer-lo ha begut de les fonts més frikis que la seva ignorància il·lustrada li han permès seleccionar.


"La rateta que fregava amb 'motxo' l'escaleta", espectacle Rialles
al Teatre de Blanes el 31 de gener
Pel que fa a la programació adreçada especialment al públic familiar i infantil, inclou sis espectacles entre Blanes i Lloret. A Blanes n’hi ha cinc, que repassen les diferents disciplines artístiques, des del teatre fins les titelles passant pel musical; i a Lloret n’hi ha dos, un de màgia i l’altre de fil teatral. Val a dir que a Blanes l’Associació Rialles d’aquesta localitat és qui s’encarrega d’aquestes actuacions.


"White God", Cineclub Adler, al Teatre de Lloret el 3 de març
La nova programació del Teatre de la Costa Brava Sud també inclou diverses propostes cinematogràfiques a través del Cineclub Adler que es projectaran a la sala de Lloret. El cicle inclou films de diverses nacionalitats, majoritàriament catalanes, però també títols de molt diversa procedència com Taxi Teheran (Iran, 2015); El hijo de Saúl (Hongria, 2015); White God (Hongria, 2014); o bé Rams, el valle de los carneros (Islàndia, 2015).Data de realització: 01/22/2016 | Data de la darrera actualització: 01/22/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300