Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La “Setmana per la Pau” inclourà diverses activitats durant aquests dies


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/23/2016 12:27:55 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La “Setmana per la Pau” inclourà diverses activitats durant aquests dies

Una de les més interessants serà xerrada sobre la recent experiència viscuda per un cooperant blanenc donant suport en camps de refugiats de ciutadans de Síria

L’Ajuntament de Blanes, conjuntament amb la Comissió de Cooperació, Solidaritat i Cohesió Social, i amb el suport de la Biblioteca Comarcal, organitza durant aquestes dies la Setmana per la Pau 2016, que enguany inclourà cinc activitats centrals. El cicle culminarà el 31 de gener, i el seu leit motiv és la commemoració del Dia Internacional de la No Violència i la Pau que se celebra el 30 de gener, coincidint amb l’aniversari de la mort del Mahatma Ghandi.Inauguració Exposició Projectes de Cooperació i Solidaritat 2015
L’objectiu de les activitats d’aquest cicle és promoure la cultura de la pau a través de campanyes de sensibilització social amb accions i propostes d’educació, així com dinamitzar i implicar les entitats del territori en l’organització d’esdeveniments. Igualment, s’incentiva el treball conjunt amb la ciutadania per afavorir el creixement d’una consciència cívica i ben informada a favor de la pau.

L’experiència d’un cooperant blanenc amb refugiats sirians

A banda de l’exposició sobre els projectes de Cooperació i Solidaritat finançats durant el 2015, la Setmana per la Pau 2016 inclourà altres activitats programades al llarg dels propers dies. Una de les més interessants serà la xerrada que tindrà lloc el proper divendres 29 de gener a les set del vespre la Biblioteca Comarcal. Presentada sota el títol 120 Dies a Cor Obert, la xerrada gira a l’entorn de la recent experiència viscuda per un cooperant blanenc que ha treballat activament en la crisis dels refugiats sirians.


Es tracta de Jaume Torrado, president de la ONG local Acció Social i Solidària El Bon Samarità, qui aquests darrers mesos ha estat col·laborant en diverses tasques als camps de refugiats de Croàcia i Grècia. Després de la conferència, la vetllada es tancarà amb el lliurament dels fons econòmics dels projectes de Cooperació i Solidaritat als representants de les diferents ONG que els gestionen.

Una altra activitat prou destacada que inclou el cicle és la Lectura del Manifest per la Pau que tindrà lloc el proper dijous 28 de gener a dos quarts de set del vespre, mitja hora abans que comenci el ple municipal. L’acte s’emplaçarà al Passeig de Dintre, davant l’edifici de l’Ajuntament. El programa de la Setmana per la Pau 2016 també inclou una sessió de L’Hora del Conte: La revolta de les lletres, a càrrec de Santi Rovira, que s’oferirà a la Biblioteca Comarcal el dijous 28 de gener a les sis.
Data de realització: 01/23/2016 | Data de la darrera actualització: 01/23/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300