Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Comença el Carnaval de Blanes 2016 amb Tallers Infantils i un Espectacle d’Animació


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/06/2016 09:04:30 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARNAVAL 2016 OKComença el Carnaval de Blanes 2016 amb Tallers Infantils i un Espectacle d’Animació

Durant la primera part de la tarda d’avui dissabte també s’han fet les inscripcions per participar a la primera edició del Concurs de Disfresses Infantils

Aquesta tarda s’ha encetat l’intens cap de setmana festiu que s’ha organitzat a Blanes en motiu del VI Carnaval de la Costa Brava Sud, amb diverses activitats que han tingut el públic Infantil i Familiar com a principals protagonistes. Ja fa temps que l’Ajuntament va decidir apostar per potenciar la marca de Turisme Familiar i, per això, cada vegada que se celebra un cicle festiu s’organitzen actes i esdeveniments adreçats especialment a aquest públic.


Diversos nens i nenes disfressats al Carnaval de Blanes 2016
De fet l’any 2007 Blanes va ser la primera població de la Costa Brava en obtenir el Certificat de DTF –Destinació de Turisme Familiar-, que reconeix l’excel·lència de la població guardonada. La ciutat és una destinació molt apreciada per aquest tipus de visitants, plena d’avantatges per a les famílies, amb activitats, instal·lacions i serveis preparats per acollir petits i grans.


Inscripcions Concurs de Disfresses Infantils
A partir de les cinc, mentre comença l’activitat i els músics feien els darrers afinaments dels instruments, s’han començat a fer les inscripcions de la principal novetat d’enguany: el Concurs de Disfresses Infantils. Val a dir que per poder atendre tothom qui anava a puntar-se, l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes ha comptat amb la col·laboració de l’Associació Rialles Blanes.

Un Carnaval per tota la Família i els Infants

Centenars de nens i nenes acompanyats de la família i amics han participar en les activitats que s’han fet al llarg de tota la tarda, concentrades principalment al Passeig de Dintre, davant l’Ajuntament. Així, hi ha hagut diversos Tallers de Carnaval a càrrec d’Ares Espais Lúdics, on es podien maquillar i confeccionar màscares i complements de disfresses, ajudats per diversos monitors i monitores.


Tallers Infantils
En aquests tallers igualment hi havia la possibilitat de participar en diverses manualitats, que la canalla ha fet acompanyats dels seus familiars. La mainada també ha pogut pujar de franc en un inflable que estava instal·lat al costat del recinte dels tallers, així com gaudir d’una xocolatada gratuïta que hi ha hagut a la Plaça D’Espanya.


Espectacle d'Animació Infantil
Un dels punts àlgids de la celebració d’avui ha estat l’Espectacle d’Animació i Ball per als més petits a càrrec del grup Xarop de Canya, ha entretingut petits i grans durant més de dues hores. Els músics d’aquest grup han proposat a un públic entregat des d’un primer moment a què els seguissin i participessin amb diferents propostes.


Durant una bona estona, abans no ha començat la cercavila, la mainada ha compartit jocs i cançons a l’hora que podien lluir amb la seva disfressa algun dels elements que havien confeccionar als tallers. També han estat especialment apreciades les danses i coreografies musicals, amb balls de tot tipus d’estils i cançons per gesticular, cantar i escoltar, amb un marca caire carnavalesc.La carpa gegantina - Fotografia: Aitor Roger
Entre les propostes que els músics han fet al públic infantil perquè seguís l’animació, una de les més ben rebudes ha estat una gegantina carpa que s’ha desplegat davant l’escenari, on estava congregat el públic. Es tractava que els nens i nenes anessin traient el cap pels forats que hi havia, en un joc que ha marcat el preàmbul del final de la primera part de la vetllada d’avui dissabte.

Data de realització: 02/06/2016 | Data de la darrera actualització: 02/08/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300