Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Jornada a Blanes del Consolat Itinerant de Cuba a Catalunya, València i Aragó


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/27/2016 06:02:06 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

BANDERA CUBAJornada a Blanes del Consolat Itinerant de Cuba a Catalunya, València i Aragó

Durant tot el dia membres del cos diplomàtic, encapçalat per la Cònsol General, Mabel Arteaga, han estretat els vincles amb Blanes i han atès els conciutadans cubans que s'hi han acostat

Quan tot just no havien passat ni 24 hores de la seva estrena oficial, durant tota la jornada d’avui dissabte el nou local de l’Associació de Veïns de Mas Enlaire ja ha allotjat la primera activitat. A més, s’ha tractat d’un esdeveniment prou especial, que no sol donar-se habitualment a Blanes. La presidenta de l’Associació de Cubans de Blanes Sóc de Cuba, Soy Popular, Gertrudis Brooks, va demanar a l’entitat veïnal poder celebrar una trobada amb ciutadans cubans que resideixen tant a Blanes com en diverses poblacions del seu àmbit d’influència.


Joan Salmeron, Gertrudis Brooks, Dolors Rubio, Mabel Arteaga,
Miquel Lupiáñez, Marian Anguita, Miguel Gallego i Fabio Álvarez
Es tractava d’allotjar el Consolat Itinerant de Cuba, una activitat que el consolat cubà va començar a posar en marxa tot just l’any passat, essent aquesta la primera vegada que ho ha fet a comarques gironines. Al llarg de tot el dia, membres del Cos Diplomàtic del consolat, així com del mateix Consolat de Cuba a Catalunya, València i Aragó amb seu a Barcelona han informat i atès els conciutadans que viuen aquí, i han aprofitat per compartir durant tota una jornada els vincles que els uneixen amb el seu país d’origen. Durant el matí l’activitat ja ha comptat amb la participació del cònsol Fabio Álvarez, mentre que a la tarda s’hi han afegit nous membres del consolat.

Així, també ha assistit la Cònsol General, Mabel Arteaga, que a banda d’encapçalar aquesta especial jornada, també ha mantingut una trobada amb l’alcalde de Blanes, Miguel Lupiáñez, regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes i representants de les entitats Sóc de Cuba, Soy Popular i del Casal d’Amistat Català-Cubà ‘Julio Trigo’ de Blanes. Durant aquesta breu estada, Mabel Arteaga ha avançat la intenció de continuar estretant els vincles del Consolat de Cuba amb Blanes, a través de properes activitats.Data de realització: 02/27/2016 | Data de la darrera actualització: 02/27/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300