Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els comerciants de Blanes Centre celebren dissabte vinent els 10 anys de la primera Botiga al Carrer


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/02/2016 01:24:00 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Els comerciants de Blanes Centre celebren dissabte vinent els 10 anys de la primera Botiga al Carrer

Durant tota la jornada les botigues oferiran el seu gènere a peu de carrer amb espectaculars descomptes, coincidint amb la finalització del període de les rebaixes

L’ABBC, l’Associació de Botiguers de Blanes Centre, celebrarà dissabte vinent una nova edició de La Botiga al Carrer coincidint amb els 10 anys en què es va fer aquesta experiència per primera vegada. Durant tota la jornada del 5 de març, els comerciants muntaran paradetes a l’aire lliure, i oferiran els productes de la temporada d’hivern a preus molt rebaixats.


La Botiga al Carrer 2015 - Fotografies: David Albuixech
Es tracta d’un esdeveniment que es planteja com una jornada festiva al carrer, durant la qual es pot comprar i passejar a l’hora pel centre de Blanes, aprofitant per poder firar-se amb mil-i-un productes a preus molt atractius. Aquest és un dels objectius que mena l’entitat comercial a l’hora d’organitzar l’experiència, comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes. Un altre objectiu que també persegueix és acabar amb l’estoc d’hivern coincidint amb la finalització del període de rebaixes.


Els principals carrers on s’instal·larà La Botiga al Carrer seran Raval, Mercaders, Muralla i Ample, i l’horari de funcionament serà des de les 9 del matí i fins a les 9 del vespre. Com de costum, tothom que s’acosti a les parades podrà trobar des de roba i complements de vestuari fins a joguines i objectes de regal, llenceria, sabates, perfums i productes de bellesa, passant per altres tipus de productes per satisfer tota mena de gustos.


Un altre atractiu afegit, tant pels blanencs com pels nombrosos visitants que s’acosten a Blanes per firar-se, és l’aparcament gratuït que hi ha a diferents espais situats a cinc minuts del nucli urbà. Un d’ells és l’esplanada de l’antic pavelló d’esports, amb capacitat per a 1.000 vehicles. D’altra banda, també se’n pot trobar a la zona del port, i també hi ha la possibilitat d’obtenir hores d’aparcament gratuïtes que regalen als seus clients la majoria d’establiments associats per estacionar als pàrkings SABA i Brillas en realitzar les compresData de realització: 03/02/2016 | Data de la darrera actualització: 03/02/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300